Terapii Naturiste

Sucuri naturale de legume si fructe

Prezentare generala

Cu foarte putine exceptii, toate legumele toamnei pot si trebuie sa fie mancate crude, pentru ca zacamantul lor de vitamine sa intre netransformat prin fierbere ori prajire in organism. Multi oameni transforma legumele in salate, pregatite cu iaurt sau untdelemn. Transformati-le in sucuri, astfel ca stomacul si apoi sangele sa le preia imediat dupa ingurgitare, fara perioada indelungata a digestiei. Sucurile de zarzavaturi, in anumite dozaje, combinate si cu unele plante medicinale, vindeca spectaculos cancerul.

Acum, vrem sa va atragem atentia asupra miraculoasei insusiri pe care ele o au in grabirea curelor de slabit. Cine are puterea sa bea o zi intreaga numai sucuri de legume combinate cu infuzii de plante va sari foarte repede peste gaurile cordonului.

Sucuri de legume

Acestea pun in miscare metabolismul. Ele alimenteaza corpul cu vitamine, substante minerale si microelemente, dezintoxica si purifica. Rezultatul: pielea dvs. va fi mai frumoasa, va veti simti in forma, veti fi mai energici si mai putin nervosi, veti slabi foarte repede. In functie de greutatea dorita, cura de sucuri de legume se poate face minimum o data pe saptamana, dar cel mai bine de trei ori.

Sucuri de fructe

Cura

Graficul pe care vi-l prezentam reprezinta o varianta de cura. Pe durata unei zile se poate bea, la alegere, un singur suc. Legumele se curata de coaja, se rad si se preseaza intr-un tifon sau, mult mai simplu, se pun in centrifuga. Pentru a le da sucurilor un gust mai placut, adaugati din belsug verdeturi proaspete (patrunjel, telina, marar).

Grafic

  • Dupa trezire: 1-2 cesti ceai de rozmarin (stimuleaza tensiunea scazuta).
  • Ora 9: 250 ml suc de morcovi amestecat cu o lingurita de ulei de masline sau floarea-soarelui.
  • Ora 11: 250 ml suc de varza murata peste care presarati leustean tocat, marar sau patrunjel.
  • Ora 12: un pahar mare cu apa minerala.
  • Ora 13: 250 ml suc de sfecla rosie amestecata cu o lingura de tarate de grau.
  • Ora 16: o ceasca de ceai de macese (lasati macesele doua-trei ore in apa rece, apoi puneti-le sa dea un clocot).
  • Ora 17: 250 ml suc de morcovi, presarat cu frunzulite de busuioc si amestecat cu o lingurita de smantana.
  • Ora 18: un pahar mare cu apa minerala.
  • Ora 19: 250 ml suc de rosii presarat cu foi de telina uscata.
  • Ora 20: o ceasca de ceai din flori de tei sau iasomie (calmeaza).

In total: doar 320 calorii pe zi!

Important!
- Pregatiti-va sucul singuri!
- Folositi doar legume sanatoase!
- Beti sucul imediat dupa preparare!
- In ceaiuri nu puneti nici zahar, nici miere. In cel mai rau caz, zaharina.

Tarancuta

Remedii populare

Leac analgezic si antiinflamator pentru boli ale gatului - Se prepara un amestec din scoarta de stejar si flori de tei, luate in proportie de 2:1. Peste doua linguri de amestec se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 15 minute si se strecoara. Se administreaza cate 100 ml infuzie, de doua ori pe zi.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale