Terapii Naturiste
Facem parte din Natura

Comunitatea Teranat

Grup de discutii despre terapii naturiste, complementare, neconventionale, tratamente naturiste, tratarea si prevenirea pe cale naturala a diverselor boli, retete naturiste, plante medicinale, leacuri, medicina populara, etc.

Va invitam sa participati la discutiile acestui grup.

Poate aveti nevoie de ajutorul celor de aici. Nu se stie niciodata daca nu veti gasi exact aici, in cadrul discutiilor, rezolvarea problemei care va framanta, sau terapeutul care va poate scoate din impas. Sau poate dumneavoastra cunoasteti remediul vreunei boli si in cadrul listei de discutii exista cineva care are nevoie de un sfat. Chiar daca nu aveti dumneavoastra vreo problema, poate puteti ajuta pe cei care au nevoie.

Puteti sa va inscrieti in grupul de discutii:
- trimitand un mesaj simplu, care poate fi fara continut, la
teranat-subscribe@yahoogroups.com;
- din browser, folosindu-va ID-ul de la adresa de mail de la Yahoo vizitand
pagina de abonare de la Yahoo Groups si urmand instructiunile afisate acolo.

FAQ - Mai multe informatii despre Teranat
Comunitatea Teranat
Pentru orice intrebari legate de terapii naturiste exista grupul Teranat cu peste 1000 de membri, printre care si terapeuti, medici, farmacisti, etc.
Puneti intrebarea dumneavoastra acolo si in mod sigur cineva o sa va ajute cu sfatul potrivit.

Meniul sectiunii
Scoala Fidelia

"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Reclama
Sfaturi
Doctor

Sfaturi diverse

Zincul se gaseste in cantitati mari, in prostata, pancreas, oase, rinichi, ficat, piele, muschi, hematii (globulele rosii). El este procurat in organism din alimentele vegetale si animale. Cel mai importante sunt: ouale, laptele, boabele de cereale, semintele de dovleac, drojdia de bere, etc. Fructele si legumele contin mai putin zinc. Acest mineral, odata patruns in organism, participa la desfasurarea numeroaselor procese fiziologice, prezenta sa, in acest caz, fiind obligatorie. Zincul patrunde in constitutia enzimelor care favorizeaza digestia, absorbtia si sinteza intestinelor, oxidarea alcoolului, formarea si degradarea depozitelor de glucoza, maturizarea osoasa, functionarea sistemului vascular.

Fidelia

tratament - terapie - naturist - retete - sanatate - boala - medicina - alternativa - populara - catalog plante medicinale