Terapii Naturiste

Termeni si conditii

Folosirea si vizitarea acestui site, sau folosirea informatiilor din acest site implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor de confidentialitate si a conditiilor de utilizare. Editura Fidelia isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de Editura Fidelia SRL.

Copyright

Intregul continut al site-ului Terapii Naturiste - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Editurii Fidelia si a colaboratorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Editurii Fidelia a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site

Editura Fidelia garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Editurii Fidelia. Avem incredere ca toti cei care intra aici stiu ce inseamna un comportament civilizat si responsabil.

Parteneri

Site-ul web TerapiiNaturiste.ro are ca si colaboratori persoane fizice si juridice. De calitatea articolelor, de autenticitatea informatiei raspund autorii acestora.

Limitare de responsabilitate

In site-ul web TerapiiNaturiste.ro este vorba despre terapii complementare, naturiste, care vin in ajutorul bolnavului, si care nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Noi nu suntem responsabili pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Autorii articolelor poarta responsabilitatea asupra continutului si opiniilor exprimate. Nu oferim consultatii. Informatiile din site-ul web TerapiiNaturiste.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Editura Fidelia nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc. Editura Fidelia nu garanteaza ca acest site, serverele ce gazduiesc Terapii Naturiste sau e-mail-urile trimise in numele Terapii Naturiste sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe site-ul web TerapiiNaturiste.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Editura Fidelia nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Editura Fidelia nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu autorii respectivi, sau cu autori ce au dorit sa ramana anonimi. Din acest motiv, Editura Fidelia nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar obiectele sau plantele efectiv din natura pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.).

Comentarii, Comunicari si alte informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul si forumul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Editura Fidelia are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Editura Fidelia nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Editurii Fidelia si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Editurii Fidelia si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Editura Fidelia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului web TerapiiNaturiste.ro.

Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Editura Fidelia nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Greseli de tiparire

Editura Fidelia si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste informatii, caracteristici, imagini etc.

Conditii Legale

Site-ul web TerapiiNaturiste.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul web TerapiiNaturiste.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Editura Fidelia si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu vizitarea site-ului web TerapiiNaturiste.ro, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Tarancuta

Remedii populare

Leac analgezic si antiinflamator pentru boli ale gatului - Se prepara un amestec din scoarta de stejar si flori de tei, luate in proportie de 2:1. Peste doua linguri de amestec se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 15 minute si se strecoara. Se administreaza cate 100 ml infuzie, de doua ori pe zi.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale