Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Cluj

Alexandra George

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Nutritie, psihologie, fitoterapie, gemoterapie, aromaterapie, terapia florala Bach, iridologie, terapie holistica.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
- Licenta in Psihologie - UBB - Cluj-Napoca - Masterat in Psihologia Sanatatii - UBB - Cluj-Napoca - Tehnician Nutritionist - ANATECOR - Cluj-Napoca - Practician Naturopat - AESCULAPE - Franta.
Amănunte despre serviciile oferite
Naturopatia se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta, iar toate problemele de sanatate sunt luate in considerare. Este o abordare globala a persoanei avand ca scop de a armoniza dezechilibrele fizice si psiho-emotionale prin mijloace naturale precum nutritia, psihologia, fitoterapia, exercitiile fizice etc.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Str. Memorandumului, nr.8, Cluj-Napoca
Telefon
0755401687

Mesaj pentru Alexandra George


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 11 pe 4 şi apoi să adunaţi pe 5.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Raceala severa - Se piseaza marunt 10 foi de tutun uscat, se amesteca cu miere si tuica tare de casa. Amestecul se unge pe o compresa care se aplica pe mijlocul bolnavului.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale