Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Dolj

Catanoiu Oana Ioana

Calificarea
Nutritionist
Domeniile de competenţă
Fitoterapie, naturopatie, psihoterapie, art-terapie, cromoterapie, reiki, nutritie.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Doctor naturopat, avizat de Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara din Romania.
Amănunte despre serviciile oferite
Practica medicinei holistice integrează terapii complementare și convenționale care previn si tratează bolile adresându-se factorilor care au contribuit la apariția acestora. Cel mai bun terapeut rămâne tot corpul uman, care este echipat să se vindece singur, dacă este menținut în condiții optime. Așadar, un pas important pe care trebuie să-l facem, pentru a avea o viață lungă și lipsită de boli, este prevenția lor și menținerea sănătății, iar pentru aceasta e nevoie ca planul fizic și fie corelat cu cel mental, emotional și spiritual.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Str. Stefan cel Mare, nr. 75, Craiova
Telefon
0721554550

Mesaj pentru Catanoiu Oana Ioana


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 12 suma numerelor 1 şi 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Răni (prin tăiere) - Se ține în ulei de Măsline planta Sunătoare cel puțin 24 de ore. Cu uleiul astfel preparat se ung rănile care se vor închide foarte repede.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale