Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Alba

Comsuta Luminita

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie energetica Prananadi
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Curs gradul I, II, II si Certificate aferente
Amănunte despre serviciile oferite
Prananadi - este o tehnica milenara care provine din Tibet prin care se cultiva sanatatea fizica, psihologica si spirituala, imbinand cunoasterea rationala si intelegerea intuitiva a energiilor corpului. Este mostenirea lasata de stramosi, in ceea ce priveste armonizarea cu fortele naturii si revenirea la practicile naturale, benefice si cunoscute de trup, minte si suflet. O tehnica energetica ce nu prezinta riscuri, este naturala si accesibila, si in acelasi timp o scoala spirituala.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Alba Iulia - Centrul de sanatate "Apusenii Verzi"
Floresti, Florilor 36A - Cluj-Napoca
Telefon
0754975175

Mesaj pentru Comsuta Luminita

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 14 pe 6 şi apoi să adunaţi pe 3.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieDoctor

Sfaturi diverse

Zerul este un produs foarte valoros. Contine lactalbumina, lactoza, saruri minerale, enzime, vitamine. Poate fi folosit tranzitoriu, dupa dieta hidrica la copii cu tulburari acute de nutritie. Este colagog, diuretic, stimuleaza activitatile intestinelor. De doua ori pe zi, se recomanda consumul unei cesti de zer indulcit cu putina miere. Sugarilor li se administreaza 2-3 lingurite inainte de alaptare. Indicat in anemii, dispepsii, guta (cura de zer de la 500 ml pana la un litru pe zi). Trebuie sa fie proaspat si foarte curat. Sub forma de comprese (uz extern) este foarte eficient impotriva degeraturilor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale