Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Arges

Diana Podasca

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Reiki, Karuna, Theta Healing, vindecare reconectiva, atingere cuantica, nutritie.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Maestru Reiki, Maestru Karuna, Maestru Palma Budista Tibetana, gradul 7 in Infoenergetica, tehnician nutritionist, consilier de dezvoltare personala si coach John Maxwell Team.
Amănunte despre serviciile oferite
Am ajutat persoane sa-si vindece diverse probleme ale coloanei, ale articulatiilor, persoane cu depresie, atacuri de panica, pentru probleme la diferite organe (inima, rinichi, ficat, pancreas, stomac, organe genitale), persoane cu un stil de viata gresit, cu mancare de proasta calitate, stres, relatii tensionate. Prin coaching ajut la depasirea credintelor limitative si obtinerea performantelor.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Calea Craiovei, adresa doar dupa programare.
Telefon
0740764971

Mesaj pentru Diana Podasca


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 15 suma numerelor 4 şi 3.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Vindecarea ulcerului gastric, duodenal si a gastritelor - Compozitie: 60 ml apa (doua linguri de supa), o lingura de malai cernut foarte fin, o lingura de miere de albine nefalsificata. Se pune apa la fiert intr-un ibric, se pune faina de malai si se freaca la foc mic circa un minut. Se ia de pe foc, se adauga mierea de albine si se amesteca pana ce se obtine o pasta perfect omogena. Se consuma calduta, dimineata, pe stomacul gol. Efectul tratamentului se simte dupa consumarea a circa 400 g miere de albine. In timpul tratamentului, nu se consuma bauturi alcoolice.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale