Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Salaj

Domitian Ioan Pasca

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Oncologie integrativa, Nutritie, Masaj terapeutic, Fitoterapie, Terapie osteo-cranio-sacrala, Reflexoterapie.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Pozitii detinute in organisme internationale: Membru al Asociatiei Americane de Cercetare a Cancerului (din 2013), Membru al Societatii Americane de Oncologie Clinica (din 2013), Membru al Institutului American al Inginerilor Chimisti (din 2013), Membru al Societatii Internationale de Cercetare in Medicina Complementara (din 2011)
Studii: Universitatea Babes Bolyai Cluj- Napoca, Facultatea de Teologie Greco-Catolica, Teologie Pastorala. Universitatea Oradea, Facultatea de stiinte, Chimie Universitatea Oradea, Facultatea de Mecicina si Farmacie, Oncologie.
Inventii: Compozitie farmaceutica cu actiune antitumorala, antineoplazica, antiinflamatoare si analgezica.
Cursuri si certificari: Certificat de calificare in terapia cu plante medicinale, Asociatia nationala de Terapii Complementare din Romania - 2012, Certificat de calificare in profesia de tehnician maseur, Asociatia nationala de Terapii Complementare din Romania - 2011, Certificat de calificare in profesia de tehnician nutritionist, Asociatia nationala de Terapii Complementare din Romania - 2011
Certificat de participare la: Community-Acquired Pneumonia: Mild Illness or Serious Disease?, Northeastern Ohio Universities Colleges of Medicine and Pharmacy, Certificat de participare la: Pancreatic Endocrine Tumors, American Society for Gastrointestinal Endoscopy, Certificat de participare la: Respiratory Tract Cancers, National Comprehensive Cancer Network
Amănunte despre serviciile oferite
Metodele utilizate in terapie si consultanta terapeutica se bazeaza in totalitate pe studii stiintifice de ultima ora si o experienta de mai bine de 5 ani in acest domeniu. Importanta cunoasterii si recomandarii unor terapii noninvazive eficiente este unul din aspectele de baza ale terapiei complementare.
Inventii: Compozitie farmaceutica cu actiune antitumorala, antineoplazica, antiinflamatoare si analgezica.
Articole stiintifice: Domitian Ioan Pasca, Alcaloid din Chelidonium majus, utilizat in tratamentul cancerului, Stiinte exacte si stiinte ale naturii, Vol. 5, Editura Universitatii din Oradea, 2013, pag. 156.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Simleu Silvaniei, Str. Plopilor Nr. 2, Salaj, Romania
Telefon
0747944469

Mesaj pentru Domitian Ioan Pasca


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 5 şi 1 apoi să scădeţi 3.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieDoctor

Sfaturi diverse

Spanacul este remineralizant, antianemic, tonic cardiac. Este indicat in anemie, rahitism, astenie fizica si nervoasa. Se consuma numai crud. Sub forma de suc, se administreaza un pahar in fiecare dimineata (timp de 14 - 16 zile). Efect remarcabil in depresiunile fizice si nervoase. Fiert, spanacul este daunator organismului.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale