Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Alba

Horatiu Flaviu

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie Reiki-Bioenergie, terapie craniosacrala.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Licenta in socio-psiho-pedagogie, diploma terapeut instructor Reiki-Bioenergie, certificat Upledger Interbational Institut pentru terapie craniosacrala.
Amănunte despre serviciile oferite
Tratamente cu bioenergie si terapie craniosacrala. Vindeca sau amelioreaza dureri si afectiuni ale gatului, spatelui, coloana, migrene, depresii, anxietate, dureri post-operatorii, genunchi, oase, muschi si articulatii, dureri ale diverselor organe interne.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Alba Iulia, str. Vasile Goldis, nr.13, etaj 2 (la intersectie cu b-dul Revolutiei, in cladire cu "Audionova").
Telefon
0747080238

Mesaj pentru Horatiu Flaviu

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 suma numerelor 2 şi 3.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieTarancuta

Remedii populare

Tuse la copii - Se amesteca 100 gr miere cu 100 gr unt proaspat si continutul unui pachetel de vanilie. Se da copilului, din acest amestec, de trei ori pe zi, cate o lingurita. Daca se foloseste miere de tei si se adauga si 2 galbenusuri proaspete efectul apare dupa primele 2-3 lingurite. Atentie: daca vad copiii cum preparati aceasta reteta vor manca totul deodata ca le place. Tusa se opreste in cateva ore, dar dupa 24 de ore vor tusi in continuare. Dati-le numai cate un pic cu lingurita si intindeti tratamentul pe mai multe zile si daca nu mai tusesc. Este un emolient excelent.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale