Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Vaslui

Johnny Dulca

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Bioenergie, reiki, masaj, reflexologie, tehnician nutritionist
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Licenta in biosinergetica si masaj obtinuta la Universitatea Ecologica Bucuresti, autorizatie de libera practica avizata de Ministerul Sanatatii Publice in ce priveste profesia de bioenergetician, maseur, reflexoterapeut cu nr. de inregistrare 184 din 5.01.2010, certificat ANATECOR cu nr. 0336983 seria f, curs de Inforenergetica si Radiestezie la Societatea Romana de Radiestezie.
Amănunte despre serviciile oferite
Imi practic meseria de bioterapeut si maseur avand rezultate de exceptie mai ales in cazul unor afectiuni grave si netratabile prin intermediul medicatiei clasice. Am practicat metodele mele de tratament atat in Romania cat si in Malayesia, Marea Britanie, Anglia. Folosesc cu succes si tratarea pacientilor pe cale telepatica si fotografie.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
C.A.R.P.Pensionari ,str. N.Iorga nr.7A, Barlad, si MedCenter Clinic str. Republicii, nr. 350 ,sc. A, Vaslui
Telefon
0744.587.156

Mesaj pentru Johnny Dulca


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 1, 7 şi 8.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Boli de rinichi - Se fierb în 5 litri de apă o rădăcină de Mur. După ce apa a scăzut la jumătate se lasă să se răcească, se strecoară și se va bea din ea câte 100 gr de 3 ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale