Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Valcea

Laurentiu Marga

Calificarea
Nutritionist
Domeniile de competenţă
Terapii complementare, bioenergoterapie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Avizat de catre Ordinul practicienilor de medicina complementara / alternativa din Romania, ca Terapeut in Terapii Complementare (cod COR 322907). Inregistrat in Registrul Unic al Practicienilor de Medicina Complementara / Alternativa cu specializarea in bioenergoterapie Nr. 69-031.
Amănunte despre serviciile oferite
Pana in momentul de fata nu am nicio afectiune nerezolvata. Tratez la cabinet atat afectiunile in fizic cu bioenergia cat si anxietatea prin intelegerea ei.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Ramnicu Valcea, str. Calea lui Traian 148
Telefon
0755800265

Mesaj pentru Laurentiu Marga


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 9 şi 8 apoi să scădeţi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac pentru inflamatii ale mucoasei aparatului respirator - Peste o lingura de flori uscate si maruntite de soc se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 30 de minute si se strecoara. Infuzia se bea calda, cate 50 ml de 3-4 ori pe zi, inainte de masa.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale