Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Constanta

Mihai Gheorghe

Calificarea
Maseur
Domeniile de competenţă
Masaj, Reflexologie, Drenaj limfatic.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Diploma de maseur; Diploma de reflexoterapeut.
Amănunte despre serviciile oferite
Tratarea cu succes a diverselor probleme medicale: constipatie, insomnie, sinuzita, impotenta, guta, probleme ORL, simptomul picioarelor grele, surplus de greutate, stres, alergie si o multitudine de alte afectiuni prin masaj reflexogen, masaj anticelulitic si drenaj limfatic . Practic prin masarea punctelor reflexe ale unor organe / glande, folosind o schema de masaj, se elimina toxinele, se activeza acele organe/glande care lucreaza mai lent si circulatia sangelui se desfasoara normal, vascularizand organul / glanda bolnav / bolnava.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Constanta, Aleea Crizantemelor nr 2
Telefon
0726553799

Mesaj pentru Mihai Gheorghe


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 1, 4 şi 9.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Tumoare (in corp) - Se amesteca fagure de ceara de albine cu tuica si pelin pisat, pana se obtine consistenta unui terci subtire. Se unge cu acest amestec locul bolnav, se bandajeaza cu un tifon curat si se lasa astfel peste noapte. Procedura se repeta pana la disparitia tumorii.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale