Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Alba

Ovidiu Oroian

Calificarea
Medic
Domeniile de competenţă
Sunt medic si farmacist cu experienta de peste 10 ani in practica medicinei naturopate, homeopate dar si alopate. Ca farmacist am perfectat retete magistrale cu eficienta deoasebita in afectiuni dermatologice (psoriazis, escare, edeme limfatice, acnee de toate tipurile, dermato- si onicomicoze, tromboflebite, varice, dureri articulare si reumatismale).
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Cele mai importante sunt cele furnizate zilnic de pacienti.
Amănunte despre serviciile oferite
Se pot furniza la cerere pentru domeniile si pentru afectiunile mentionate la competente!
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Aiud, Bd. Mihai Viteazul, bl. M57, parter, jud. Alba
Telefon
0729343523

Mesaj pentru Ovidiu Oroian


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 15 pe 1 şi apoi să adunaţi pe 5.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac analgezic si antiinflamator pentru boli ale gatului - Se prepara un amestec din scoarta de stejar si flori de tei, luate in proportie de 2:1. Peste doua linguri de amestec se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 15 minute si se strecoara. Se administreaza cate 100 ml infuzie, de doua ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale