Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Arad

Stefan Effler

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie Bowen, Reiki.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Certificat de terapeut profesionist avansat Bowen din partea Bowen Therapy Academie si certificat de terapeut Reiki gr. 1 si 2.
Amănunte despre serviciile oferite
Terapia Bowen, originara din Australia, este o terapie manuala, holistica, se face prin atingeri delicate pe anumite puncte pe pielea pacientilor. Se introduc usoare vibratii in fasciile pacientului care circula in corp 5 zile. Vibratiile lucreaza mai ales unde intalnesc "deviatii" de la calea naturala.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Arad, Blvd.Revolutiei, nr. 76
Telefon
0728105005

Mesaj pentru Stefan Effler


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 17 pe 7 şi apoi să adunaţi pe 2.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Vindecarea ulcerului gastric, duodenal și a gastritelor - Compoziție: 60 ml apă (două linguri de supă), o lingură de mălai cernut foarte fin, o lingură de miere de albine nefalsificată. Se pune apă la fiert într-un ibric, se pune făină de mălai și se freacă la foc mic circa un minut. Se ia de pe foc, se adaugă mierea de albine și se amestecă până ce se obține o pastă perfect omogenă. Se consumă călduță, dimineața, pe stomacul gol. Efectul tratamentului se simte după consumarea a circa 400 g miere de albine. În timpul tratamentului, nu se consumă băuturi alcoolice.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale