Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Vrancea

Tela Mocanu

Calificarea
Psiholog
Domeniile de competenţă
Psihoterapii ericksoniene, tehnici de relaxare, hipnoza clinica, consilierea copilului, adultului, familiei si cuplului in terapia experientiala a unificarii.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Licenta psihologie, 3 mastere, stagii de formare si atestate de libera practica in psihologie clinica, psihoterapie si consiliere.
Amănunte despre serviciile oferite
Servicii de psihologie clinica-evaluare, psihodiagnostic, recuperare psihica, servicii de psihoterapie si consiliere psihologica.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Focsani, str. Stefan cel Mare, nr 14, ap 11, cod 620100
Telefon
0237222595, 0748237963

Mesaj pentru Tela Mocanu

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 9 şi 5 apoi să scădeţi 2.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac pentru hepatite si colecistita - Se prepara un amestec din plante uscate si maruntite de siminoc, menta si seminte de coriandru, luate in proportie de 2:2:1. Peste o lingura de amestec se toarna 400 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 30 de minute si se strecoara. Se administreaza cate 100 ml de infuzie de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale