Terapii Naturiste

The Aloha Spirit

Filosofia Aloha:
"Lumea este ceea ce credeți că este."
"Nu există limite."
"Energia curge acolo unde este îndreptată atenția."
"Acum este momentul puterii."
"Toată puterea vine dinăuntru."
"Efectivitatea este măsura adevărului."

Nu e de vânzare

Spiritul Aloha este o binecunoscută referință la atitudinea prietenoasei întâmpinări pentru care insulele Hawaii sunt atât de faimoase. În orice caz, se referă și la o cale puternică de a rezolva orice problemă, împlini orice scop, a însuși orice stare a minții sau a trupului pe care o doriți.

Aloha

În limba hawaiiană, aloha înseamnă mult mai mult decît doar "salut", "la revedere" sau "dragoste". Înțelesul său mai profund - "bucuroasă (oha), împărțire (alo), a energiei vieții (ha), în prezent (alo)". Împărțind această energie vă racordați la Forța Universală pe care cei din Hawaii o numesc mana. Și folosirea cu dragoste a acestei incredibile puteri este secretul pentru a atinge adevărata sănătate, fericire și prosperitate, dar și succesul. Calea să vă acordați la această "Putere" și să faceți să lucreze pentru dumneavoastră este atât de simplă încât ați fi tentați să o treceți cu vederea ca fiind prea ușoară pentru a fi adevărată. Vă rog să nu vă lăsați înșelați de aparențe. Luați-vă timpul să încercați. Aceasta este cea mai puternică tehnică din lume, și deși este foarte simplă, s-ar putea să nu se dovedească ușoară, pentru că trebuie să vă amintiți să o faceți și trebuie să o faceți mult timp. Este un secret care a fost dat omenirii din nou și din nou, și aici este încă o dată sub o altă formă.

Secretul este acesta: "Binecuvântați pe oricine și orice reprezintă ceea ce doriți!"

Aceasta este totul. Oricum ar fi, orice lucru simplu are nevoie de o oarecare explicație. A binecuvânta ceva înseamnă a acorda recunoaștere sau accent unei calități pozitive, caracteristici sau condiții, cu intenția ca ceea ce este recunoscut sau accentuat să crească, să reziste sau să intre în existență. Binecuvântarea este efectivă în a vă schimba viața sau a vă obține ce doriți pentru trei motive.

Primul dintre toate, concentrarea pozitivă a minții dumneavoastră stârnește forța pozitivă, creativă a "Puterii Universului". În al doilea rând, va mișca energia spre exterior, permițând ca mai multă "Putere" să treacă prin dumneavoastră. În al treilea rând, când binecuvântați spre beneficiul altora în loc de al vostru, tindeti să treceți de orice frică subconștientă despre ceea ce vreți pentru voi înșivă, și de asemenea concentrarea puternică asupra binecuvântării tinde să crească același bine în viață dumneavoastră. Binecuvântarea poate fi făcută prin imaginație sau atingere, dar cel mai obișnuit și ușor mod de a o face este prin cuvinte.

Principalele feluri de binecuvântare verbală sunt:

 • Admirație - Aceasta este prin a oferi complimente sau a lăuda ceva bun ce ați observat. Exemplu: "Ce apus frumos; Îmi place floarea aceasta; Ești o persoană atât de minunată".
 • Afirmație - Aceasta este o declarație specifică a binecuvântării pentru spor sau rezistență. Exemplu: "Binecuvântez frumusețea acestui copac; Binecuvântată fie sănătatea trupului tău".
 • Apreciere - Aceasta este o expresie a recunoștinței că ceva bun există sau s-a întâmplat. Exemplu: "Mulțumesc pentru că mă ajuți; Mulțumesc ploii pentru că hrănește pământul".
 • Anticipare - Aceasta este o binecuvântare pentru viitor. Exemplu: "Vom avea un picnic minunat; Binecuvântez venitul tău crescut; Mulțumesc pentru partenerul meu perfect; Îți doresc o călătorie plăcută; Fie ca vântul să fie mereu în spatele tău". În ordinea de a câștiga cel mai mare beneficiu din binecuvântare, trebuie să renunțați sau să îndepărtați singurul lucru care o neagă: blestemul. Aceasta nu înseamnă a înjura sau a spune cuvinte "rele". Se referă la opusul binecuvântării, pe nume a critica în loc de a admira; a se îndoi în loc de a afirma; de a blama în loc de a aprecia; și a se îngrijora în loc de a anticipa cu încredere. Oricând şi oricare dintre acestea sunt făcute ele tind să anuleze unele dintre efectele binecuvântării. Așa că cu cât mai mult blestemați cu atât mai greu va fi și mai mult timp vă va lua să obțineți binele dintr-o binecuvântare. Pe de altă parte cu cât binecuvântați mai mult cu atât mai puțin rău va face orice blestem. Aici, deci, sunt unele idei pentru a binecuvânta necesități și dorințe diferite. Aplicați-le cît de des doriți, cît de mult doriți.
 • Sănătate - Binecuvântați persoanele sănătoase, animalele și chiar plantele; tot ce este bine făcut sau bine construit; și tot ce exprimă energie abundentă.
 • Fericire - Binecuvântați tot ce este bun sau binele care este în persoane și în lucruri, toate semnele fericirii pe care le vedeți, auziți sau simțiți în persoane sau în animale; și toate potențialele de fericire pe care le observați în jurul dumneavoastră.
 • Prosperitate - Binecuvântați toate semnele prosperității din mediul vostru înconjurător, incluzând orice, banii au ajutat să se înfăptuiască sau să se facă, toți banii pe care îi aveți în orice formă și toți banii care circulă în lume.
 • Succes - Binecuvântați toate semnele realizării și desăvârşirii (clădiri, poduri și evenimente sportive), toate sosirile la destinații (ale navelor, avioanelor, trenurilor, mașinilor și persoanelor), toate semnele progresului sau stabilității și toate semnele înveselirii sau distracției.
 • Încredere - Binecuvântați toate semnele încrederii în persoane și animale, toate semnele puterii în persoane, animale și obiecte (incluzând oțelul și cimentul), toate semnele stabilității (ca munții și copacii înalți) și toate semnele puterii cu scop (incluzând mașinile mari și liniile de putere).
 • Dragoste și Prietenie - Binecuvântați toate semnele de îngrijire și hrănire, compasiune și sprijin, toate relațiile armonioase în natură și arhitectură, tot ce este conectat sau în blîndă atingere cu altceva, toate semnele cooperării, atât în jocuri cât și muncă, toate semnele râsului și veseliei.
 • Pacea Interioară - Binecuvântaţi toate semnele liniștii, calmului, tranchilităţii și seninătăţii (ca și apa calmă sau aerul liniștit), toate priveliștile distante (orizonturi, stele, luna), toate semnele frumuseții vederii, sunetului sau atingerii, culori clare și forme, detaliile obiectelor naturale sau ale celor făcute.
 • Creștere Spirituală - Binecuvântați toate semnele creșterii, dezvoltării și schimbării în Natură, trecerea zorilor și apusului, mișcarea soarelui, lunii, planetelor și stelelor, zborul păsărilor pe cer și mișcarea vântului și a mării.

Ideile precedente sunt pentru călăuzire dacă nu sunteți obișnuit să binecuvântați, dar să nu fiți limitat de ele. Amintiți-vă că orice calitate, caracteristică sau condiție poate fi binecuvântată (exemplu: puteți binecuvânta animale slabe spre a încuraja creșterea în greutate), dacă a existat, există în prezent sau există doar în imaginația dumneavoastră.

Cum să va intensificați puterea de a Binecuvânta

Aici este o tehnică practicată în Hawaii care intensifică puterea dumneavoastră de a binecuvânta prin creșterea energiei voastre personale. Este o cale simplă a respirației care este folosită și pentru detașare, concentrare, meditație și vindecare. Nu necesită loc sau postură specială, și poate fi făcută în timpul mișcării sau șederii, ocupației sau odihnei, cu ochii deschiși sau închiși. În hawaiiană, tehnica se numește pikopiko deoarece "piko" înseamnă atât coroana capului cât și buricul.

Tehnica

 • Deveniți conștient de respirația dumneavoastră naturală (s-ar putea schimba de la sine din cauza conștientizării dumneavoastră, dar este în regulă).
 • Localizați creștetul capului dumneavoastră și buricul prin conștientizare sau atingere.
 • Acum, așa cum inspirați, orientați-vă atenția asupra creștetului capului dumneavoastră și cum expirați, orientați-vă atenția asupra buricului. Respirați în acest fel atât de mult timp cât va place.
 • Când vă simțiți relaxați, centrați sau/și energizaţi, începeți să vă imaginați că sunteți înconjurat de un nor invizibil de lumină sau un câmp electromagnetic, și că respirația dumneavoastră crește energia acestui nor sau câmp.
 • Binecuvântând, imaginați-vă că obiectul binecuvântării dumneavoastră este înconjurat de ceva din aceeași energie care vă înconjoară.


Tarancuta

Remedii populare

Leac pentru reglarea activității biliare - Peste o linguriță de rădăcini uscate și mărunțite de Păpădie se toarnă 200 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze cel puțin o jumătate de oră și se strecoară. Se administrează câte 50 ml infuzie, de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale