Terapii Naturiste

Scurte comentarii despre cancer

după Serghei Nikolaevici Lazarev

Cauze

În concepția cunoscutului și mult apreciatului bioenergoterapeut rus Serghei Nikolaevici Lazarev, cancerul apare din următoarea cauză: individul lucrează prea mult pentru sine și prea puțin pentru societate. Ponderea optimă, după Lazarev: 20% pentru sine, 80% pentru societate. Când spune "pentru societate", se subînțelege și "pentru Divinitate".

Această muncă trebuie să fie dezinteresată, sau cum spunea Iisus Christos: "să nu știe mâna dreaptă ce face mâna stângă".

Bineînțeles, se poate cădea și în extrema cealaltă, ca individul să fie cu un extraordinar simţ al misiunii, cu un bun simţ ieșit din comun, și să mărească doza de 80% considerabil. Extremele nu sunt indicate, întotdeauna important este echilibrul. În cazul nostru, un astfel de individ riscă boli cardio-vasculare.

Lazarev spune că o celulă devine canceroasă dacă începe să acumuleze doar pentru sine. Orice celulă din organism trebuie să desfășoare munca sa în primul rând pentru celulele din jur. Proporția amintită mai sus este valabilă și în cazul celulelor.

Ar trebui să medităm la următoarea afirmație: chiar de mai multe ori pe zi, cancerul poate să apară și să regreseze în organismul nostru, în funcție de atitudinea noastră din fiecare moment al zilei.

Marul lupului

Tratament (la nivelul bolnavului)

Bolnavul de cancer trebuie să schimbe atitudinea față de muncă și societate, trebuie să întreprindă o muncă constantă, dezinteresată, având drept recompensă doar iubirea Divinității. Să nu aibe nici un fel de pretenție de la nimeni, nici de la oameni, nici de la Bunul Dumnezeu.

Dacă stă în pat, măcar în gând, prin rugăciune, să facă faptele sale bune. Paradoxal, dar este indicat să mulțumească pentru starea sa, boala fiind un medicament al sufletului, în acest fel dând dovadă că a înțeles cauza bolii sale. Este foarte important să conştientizeze acest lucru. Că orice se întâmplă cu el, vine de la Bunul Dumnezeu și în consecință, e spre binele lui.

Dacă nu e țintuit la pat, poate să facă orice fel de lucrare în folosul comunității (Divinității), să-și folosească talentele în folosul aproapelui.

Important: trebuie să-și mărească rezerva sa de Iubire, alimentând în sine sentimentul de a fi un copil (chiar răsfățat) al Divinității.

Tratamente propriu-zise

  • tratament inforenergetic;
  • tratament naturist (dietă, legume, fructe, ceaiuri) - vezi tratamentul prin metoda Rudolf Breuss;
  • mișcare în aer liber;
  • expunere la razele soarelui, menținând conștiința la un nivel ridicat.

Notă: tratamentele pot fi aplicate combinat, e chiar indicat acest lucru. Cel mai important lucru rămâne însă schimbarea de atitudine și de conștiință a bolnavului.

Familia, ca un tot unitar

După Serghei Nikolaevici Lazarev, familia reprezintă un tot unitar. Dacă unul dintre membrii ei face o greșeală, sunt afectați și copiii, părinții, soțul-soția etc. Acest lucru trebuie verificat de către cel care efectuează tratamentul. În acest caz, schimbarea de atitudine trebuie făcută de către cel "vinovat", iar tratamentul de către amândoi.

Fülöp LászlóTarancuta

Remedii populare

Leac pentru agitație nervoasă și iritabilitate mărită - Se prepară un amestec din plante uscate și mărunțite de Mentă, rădăcini de Valeriană și conuri de Hamei, luate în proporție de 2:1:1 (două linguri din prima plantă și câte una din celelalte). Peste o lingură de amestec se toarnă 400 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze până se răcește și se strecoară. Se administrează câte 200 ml de infuzie, de două ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale