Terapii Naturiste

Scurte comentarii despre cancer

dupa Serghei Nikolaevici Lazarev

Cauze

In conceptia cunoscutului si mult apreciatului bioenergoterapeut rus Serghei Nikolaevici Lazarev, cancerul apare din urmatoarea cauza: individul lucreaza prea mult pentru sine si prea putin pentru societate. Ponderea optima, dupa Lazarev: 20% pentru sine, 80% pentru societate. Cand spune "pentru societate", se subintelege si "pentru Divinitate".

Aceasta munca trebuie sa fie dezinteresata, sau cum spunea Iisus Christos: "sa nu stie mana dreapta ce face mana stanga".

Bineinteles, se poate cadea si in extrema cealalta, ca individul sa fie cu un extraordinar simt al misiunii, cu un bun simt iesit din comun, si sa mareasca doza de 80% considerabil. Extremele nu sunt indicate, intotdeauna important este echilibrul. In cazul nostru, un astfel de individ risca boli cardio-vasculare.

Lazarev spune ca o celula devine canceroasa daca incepe sa acumuleze doar pentru sine. Orice celula din organism trebuie sa desfasoare munca sa in primul rand pentru celulele din jur. Proportia amintita mai sus este valabila si in cazul celulelor.

Ar trebui sa meditam la urmatoarea afirmatie: chiar de mai multe ori pe zi, cancerul poate sa apara si sa regreseze in organismul nostru, in functie de atitudinea noastra din fiecare moment al zilei.

Tratament (la nivelul bolnavului)

Bolnavul de cancer trebuie sa schimbe atitudinea fata de munca si societate, trebuie sa intreprinda o munca constanta, dezinteresata, avand drept recompensa doar iubirea Divinitatii. Sa nu aibe nici un fel de pretentie de la nimeni, nici de la oameni, nici de la Bunul Dumnezeu.

Daca sta in pat, macar in gand, prin rugaciune, sa faca faptele sale bune. Paradoxal, dar este indicat sa multumeasca pentru starea sa, boala fiind un medicament al sufletului, in acest fel dand dovada ca a inteles cauza bolii sale. Este foarte important sa constienteze acest lucru. Ca orice se intampla cu el, vine de la Bunul Dumnezeu si in consecinta, e spre binele lui.

Daca nu e tintuit la pat, poate sa faca orice fel de lucrare in folosul comunitatii (Divinitatii), sa-si foloseasca talentele in folosul aproapelui.

Important: trebuie sa-si mareasca rezerva sa de Iubire, alimentand in sine sentimentul de a fi un copil (chiar rasfatat) al Divinitatii.

Tratamente propriu-zise

  • tratament inforenergetic
  • tratament naturist (dieta, legume, fructe, ceaiuri) - vezi tratamentul prin metoda Rudolf Breuss
  • miscare in aer liber
  • expunere la razele soarelui, mentinand constiinta la un nivel ridicat

Nota: tratamentele pot fi aplicate combinat, e chiar indicat acest lucru. Cel mai important lucru ramane insa schimbarea de atitudine si de constiinta a bolnavului.

Familia, ca un tot unitar

Dupa Serghei Nikolaevici Lazarev, familia reprezinta un tot unitar. Daca unul dintre membrii ei face o greseala, sunt afectati si copiii, parintii, sotul-sotia, etc. Acest lucru trebuie verificat de catre cel care efectueaza tratamentul. In acest caz, schimbarea de atitudine trebuie facuta de catre cel "vinovat", iar tratamentul de catre amandoi.

Fülöp LászlóCancerTarancuta

Remedii populare

Tuse la copii - Se amesteca 100 gr miere cu 100 gr unt proaspat si continutul unui pachetel de vanilie. Se da copilului, din acest amestec, de trei ori pe zi, cate o lingurita. Daca se foloseste miere de tei si se adauga si 2 galbenusuri proaspete efectul apare dupa primele 2-3 lingurite. Atentie: daca vad copiii cum preparati aceasta reteta vor manca totul deodata ca le place. Tusa se opreste in cateva ore, dar dupa 24 de ore vor tusi in continuare. Dati-le numai cate un pic cu lingurita si intindeti tratamentul pe mai multe zile si daca nu mai tusesc. Este un emolient excelent.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale