Terapii Naturiste

Evanghelia Eseniană a păcii

- Reguli de viață -

Imprimați acest text și afișați-l undeva la vedere. Străduiți-vă să împliniți toate aceste reguli, pentru a trăi sănătos, în armonie cu Natura și cu Dumnezeu, pentru ca și corpul vostru să devină templu al spiritului vostru, iar spiritul vostru templu al lui Dumnezeu.

Alimentația

"Nu ucideți nici oameni, nici animale, nici alimentele pe care le duceți la gură." Mâncați numai alimente vii, căci viața provine din viață. Nu trebuie să mâncați nimic din ce focul, frigul sau apa au distrus, căci alimentele gătite, înghețate, sau putrezite ard, îngheață sau putrezesc, de asemenea, corpul vostru. Nu tratați alimentele cu focul morții, care omoară atât hrana, cât și corpurile și sufletele voastre; acesta este focul care arde în afara corpurilor voastre, care este mai cald decât sângele vostru.

Evanghelia pacii
  • Mâncați toate fructele pomilor, grăunțele și plantele câmpurilor, laptele animalelor și mierea albinelor, care se potrivesc cel mai bine pentru hrana voastră.
  • Orice alt aliment este opera lui Satana și conduce la păcate, boli și la moarte. (Se referă la carne, ouă, icre - și toate celelalte produse de origine animală.)
  • Nu mâncați niciodată până la saturație.
  • Greutatea hranei voastre zilnice să fie peste 0,6 kg, dar sub 1,2 kg.
  • Mâncați numai de 2 ori pe zi: când Soarele este la punctul său culminant pe cer și a doua oară, când apune.
  • Nu amestecați multe feluri de mâncare la o masă; mulțumiți-vă cu două-trei feluri.
  • Nu consumați alimente aduse din țări îndepărtate, ci din cele produse în locul unde trăiți, căci Dumnezeu știe bine de ce aveți nevoie și El acordă tuturor popoarelor hrană care se potrivește fiecăruia cel mai bine.
  • Când mâncați gândiți-vă că aveți deasupra voastră pe Îngerul Aerului și dedesubt pe Îngerul Apei. Respirați profund și lent, pentru ca Îngerul Aerului să poată binecuvânta mesele voastre. Mestecați hrana până devine lichidă, ca Îngerul Apei să intre în sânge în corpul vostru. Și mâncați încet ca și când ați face o rugăciune.
  • Nu vă așezați la masă dacă nu simțiți chemarea Îngerului Apetitului.
  • Nu uitați că a șaptea zi este sfântă și consacrată lui Dumnezeu. Timp de șase zile hrăniți corpul vostru cu darurile Maicii voastre Pământești, dar în cea de-a șaptea zi consacrați corpul vostru Tatălui Ceresc. Nu luați nici o hrană lumească, trăiți numai cu cuvântul lui Dumnezeu. În timpul acestei zile rămâneți în compania îngerilor Domnului în împărăția Tatălui Ceresc și lăsați pe îngerii lui Dumnezeu să construiască împărăția cerurilor în corpurile voastre, după cum, timp de șase zile voi ați lucrat în împărăția Maicii Pământești. Nu permiteți nici unei hrane în această zi să împiedice în corpul vostru lucrarea îngerilor.

Somnul

Dumnezeu vă va trimite în fiecare dimineață pe Îngerul Soarelui pentru a vă deștepta. Ascultați de îndată apelul Tatălui vostru Ceresc și nu vă lăsați dominați de lene, nu mai rămâneți în patul vostru, căci afară vă așteaptă Îngerul Aerului și Îngerul Apei. (Treziți-vă întotdeauna la răsăritul soarelui și nu rămâneți în pat după ce v-ați trezit.)

Lucrați tot timpul zilei cu îngerii Maicii Pământești, iar după apusul soarelui, când Tatăl Ceresc vă va trimite Îngerul Somnului, dormiți și odihniți-vă, rămâneți toată noaptea cu acesta; atunci Tatăl Ceresc vă va trimite îngerii Săi necunoscuți pentru a vă ține companie în tot timpul nopții; acești îngeri necunoscuți vă vor învăța multe lucruri privind împărăția lui Dumnezeu, astfel când vă veți deștepta dimineața veți simți în voi puterea îngerilor necunoscuți.

Rezistați ispitelor lui Satana și nu stați treji noaptea, nici nu dormiți ziua.

Reguli generale de viață

Nu vă bucurați de nici o băutură și de nici un fum care vă țin treji noaptea și vă fac să dormiți ziua, pentru că toate băuturile și fumurile lui Satana sunt abominații în ochii lui Dumnezeu.

Nu vă prostituaţi nici ziua nici noaptea, pentru că prostituția este asemenea unui trunchi a cărui sevă a fost scursă din el, va pieri devreme și nici nu va da roade.

Evitați tot ce este prea fierbinte sau prea rece pentru ca nici căldura, nici frigul să nu dăuneze corpurilor voastre.

Rugați-vă! În fiecare zi rugați-vă Tatălui Ceresc și Maicii voastre Pământești ca spiritul vostru să devină tot atât de perfect ca Sfântul Spirit al Tatălui Ceresc și corpul vostru tot atât de perfect precum corpul Maicii voastre Pământești.

Rugați-vă deci astfel Tatălui vostru Ceresc: "Tatăl nostru Carele ești în ceruri, sfințească-se numele Tău. Vie împărăția Ta, facă-se voia Ta în cer ca și pe pământ. Dă-ne nouă astăzi pâinea noastră cea de toate zilele. Și ne iartă datoriile noastre, precum și noi iertăm datornicilor noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Căci ale Tale sunt în toți vecii, împărăția și puterea și mărirea. Amin."

Și rugați-vă de asemenea Maici voastre pământești: "Maica noastră Pământească, sfințească-se numele Tău. Vie împărăția Ta și fie ca voia Ta să se facă în noi ca în Tine. Îngerii pe care îi ai în serviciul Tău, trimite-ni-i nouă. Iartă-ne nouă păcatele noastre, precum și noi ispășim păcatele noastre către Tine. Nu permite ca să cădem pradă bolilor, ci eliberează-ne de orice rău. Că ale Tale sunt Pământul, Corpul și Sănătatea. Amin."

"Deveniți deci, adevărați Fii ai Tatălui vostru Ceresc și ai Maicii voastre Pământești și adevărați frați ai Fiilor Oamenilor. Până acum ați fost în război cu Tatăl vostru, cu Maica voastră și cu frații voștri, și i-ați servit lui Satana. Fie ca singura voastră luptă să fie împotriva lui Satana, ca el să nu vă răpească pacea. Eu vă dau pacea Maicii voastre Pământești pentru corpul vostru și pacea Tatălui Ceresc pentru spiritul vostru. Fie ca dubla lor pace să domnească între Fiii Oamenilor." - Domnul Isus

Pace vouă! Salutați-vă în acest mod unii pe alții, ca în corpul vostru să coboare pacea Maicii voastre Pământești și în spiritul vostru pacea Tatălui Ceresc. Numai atunci veți trăi în pace între voi, căci împărăția lui Dumnezeu va fi în voi.

Text cules și sintetizat de Dr. Radu MoisoiuTarancuta

Remedii populare

Vindecarea ulcerului gastric, duodenal și a gastritelor - Compoziție: 60 ml apă (două linguri de supă), o lingură de mălai cernut foarte fin, o lingură de miere de albine nefalsificată. Se pune apă la fiert într-un ibric, se pune făină de mălai și se freacă la foc mic circa un minut. Se ia de pe foc, se adaugă mierea de albine și se amestecă până ce se obține o pastă perfect omogenă. Se consumă călduță, dimineața, pe stomacul gol. Efectul tratamentului se simte după consumarea a circa 400 g miere de albine. În timpul tratamentului, nu se consumă băuturi alcoolice.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale