Terapii Naturiste


Vindecarea Reconectivă - vindecarea prin evoluție

Reconectarea

În secolul vitezei, când lucrurile se derulează prea rapid, totul pare că trece pe lângă noi. Însă, în mod paradoxal, la nivel propriu tot mai mulți oameni simt că stagnează și că nu mai reușesc să realizeze ceea ce-și doresc, să evolueze într-o formă sau alta.

În acest context, nu puțini sunt cei care au impresia că nu își mai găsesc starea, locul și calea. De multe ori, pe termen scurt, se pot îmbunătăți unele aspecte ale vieții, dar după un timp, ciclic, suntem în același loc și în aceeași stare.

Câți dintre voi simțiți asta? Câți dintre voi nu ați avut măcar odată impresia că parcă sunteți deconectați de la realitatea pe care ați vrea să o trăiți?

Reconectarea

Prin Reconectare se creează condițiile pentru evoluția personală accelerată la fiecare nivel: fizic, mental, emoțional sau spiritual. Într-un fel simplu exprimat, Reconectarea înseamnă posibilitatea de evoluție accelerată a ființei umane care alege să se dezvolte pe această cale.

Ce reprezinta Reconectarea? Cum se face Reconectarea?

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane denumite uneori și linii de acupunctură, erau conectate la liniile care înconjoară planeta precum și la reteaua energetică universală, legându-ne cu întreg universul. În decursul timpului, din motive puțin știute și înțelese de cei mai mulți dintre noi, ne-am deconectat de la aceste trasee energetice.

Reconectarea introduce noile "linii axiatonale", care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibraționale unice și frecvențe de vindecare.

Reconectarea înseamnă evoluția noastră introdusă prin schimbul de lumină și informație, prin reconectarea spiralelor de ADN și reintegrarea stringurilor.

Reconectare ADN

Reconectarea se facilitează o singură dată în viață, constă în două ședințe diferite, de obicei în zile consecutive și se desfășoară doar în prezența solicitantului. Practicienii care pot facilita Reconectarea se numesc Practicieni Cerificați de Reconectare.

Vindecarea Reconectivă și refacerea legăturilor cu Universul

În România există practicieni de Vindecare Reconectivă de mai bine de 10 ani, la care au apelat mii de oameni, care astfel și-au schimbat viața în bine.

Despre Vindecarea Reconectivă se consideră că ne poate lega cu universul și cu esența noastră divină. Vindecarea Reconectivă se înscrie, mai degrabă, în sensul vindecării prin spirit sau prin spiritualitate. Ceea ce se întamplă ar putea fi definit cel mai bine ca "un schimb de informații la nivel spiritual cu universul, cu Sursa".

Vindecarea Reconectivă nu este o atingere vindecătoare, terapeutică, nu este Reiki, Johrei, Jin Shin sau Qi Gong. De fapt, nu seamănă cu nicio tehnică pe care ați întalnit-o până acum. Ba chiar am spune că Vindecarea Reconectivă nu este deloc o tehnică. Corect spus este că Vindecarea Reconectivă transcende tehnica.

Vindecarea Reconectivă depășește cu mult ceea ce numim de obicei vindecare energetică și nu este vorba nici măcar de "vindecare prin credință", deoarece nici nu trebuie să credeți în acest proces pentru ca el să funcționeze.

Odată refăcute legăturile cu universul pe calea frecvențelor reconective, acesta știe cum să restabilească starea de echilibru la toate nivelele ființei noastre și să sprijine accelerarea evoluției personale.

Trebuie înteles că Vindecarea Reconectivă nu înseamnă un pacient întins pe masă și un "vindecător" care îndrumă energia în corpul acestuia ori caută zonele de congestie. NU! Vindecarea Reconectivă este o călătorie, nu un punct de sosire. Procesul de vindecare nu se încheie la finalul ședinței, el continuă și după ce ședința s-a încheiat.

Prin Vindecarea Reconectivă, poți să progresezi mereu și să fii azi mai bun decât ai fost ieri. Și, poate cel mai important lucru de știut despre Vindecarea Reconectivă este că nu se va petrece cât ai bate din palme.

Andra Ivanov

La fiecare persoană, procesul de restabilire a echilibrului este propriu: uneori vindecarea este instantanee, alteori procesul vindecării este mai îndelungat.

Vindecarea Reconectivă este ceva ce se reglează între propria persoană și univers. Toți oamenii se pot vindeca, dar nu neapărat la modul clasic în care înțelegem cuvântul "vindecare".

Recunoscând că "vindecarea" înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, este necesar să înțelegem că universul știe ceea ce avem nevoie cu adevărat. S-ar putea, așadar, ca ceea ce avem nevoie cu adevarăt să nu corespundă cu ceea ce așteptăm sau credem că ne dorim.

Acest proces vizează ființa umană în ansamblul ei, la toate nivelurile ei. Mai simplu, nu se vindecă boala sau infirmitatea, ci se vindecă persoana.

În Vindecarea Reconectivă se recomandă să se lucreze trei ședințe, indiferent dacă se fac în prezența solicitantului sau la distanță. Ședințele de Vindecare Reconectivă pot fi solicitate Practicienilor de Bază de Vindecare Reconectivă, care au această calificare ca urmare a absolvirii Programelor oferite de The Reconnection în acest scop.

În timpul programelor de formare oferite de The Reconnection participanții devin Practicieni de Bază de Vindecare Reconectivă.

Dovezi științifice despre Vindecarea Reconectivă

La nivel mondial, comunitatea științifică manifestă un mare interes pentru Vindecarea Reconectivă.

Dr. Eric Pearl, un medic american, promotorul acestei forme de vindecare, este și cel care a descoperit cum funcționează frecvențele reconective. De-a lungul anilor, el a lucrat cu zeci de cercetători pentru a încerca să afle în profunzime tainele Vindecării Reconective.

De asemenea, dr. William Tiller, autor a numeroase lucrări de specialitate și personaj în filmul "What the Bleep do we know", a încheiat o fază de cercetări asupra Vindecării Reconective. Pe parcursul acestora a fost descoperit și faptul că o formă puternică și extinsă de energie, lumină și informație a fost prezentă în sala în care s-a ținut seminarul de Vindecare Reconectivă și care a rămas în tot timpul cât s-a desfășurat acesta.

Reconectarea simbol

Studii universitare, inclusiv cele făcute la Universitatea din Arizona, au identificat și confirmat existența acestor frecvențe.

Un alt medic cunoscut la nivel internațional, dr. Richard Gerber, a făcut cercetari în acest domeniu. El a scris o carte care la scurt timp a și devenit best-seller, "Medicina Vibrațională", în care a explicat din punct de vedere științific vindecările bazate pe energie și frecvențe.

De-a lungul ultimilor douăzeci de ani, dr. Eric Pearl a facilitat sute de vindecări documentate, în care s-au folosit aceste frecvențe nou descoperite.

Aproape o sută de mii de oameni au fost pregătiți în toată lumea pentru a lucra cu aceste frecvențe și sunt practicieni de Vindecare Reconectivă și Reconectare. Mulți dintre aceștia sunt medici cu pregătire alopată, cadre medicale medii, terapeuți, chiropracticieni și cercetători, dar majoritatea sunt oameni care nu au pregătire în domeniul medical.

Vindecarea Reconectivă a fost folosită pentru mărirea performanțelor la nivelul competițiilor olimpice și nu numai. Afecțiunile și disfuncțiile care au fost vindecate prin aplicarea corespunzătoare a acestor frecvențe, includ diferite forme de cancer, simptome legate de SIDA, de oboseală cronică, scleroză multiplă, epilepsie, artrite, malformații din naștere, paralizie, iar lista poate continua.

Cine poate apela la Vindecarea Reconectivă?

De Vindecarea Reconectivă poate beneficia oricare persoană, inclusiv copii, dar este la fel de benefică și când este aplicată pentru vindecarea animalelor.

Un lucru îmbucurător pentru cei care nu se pot deplasa sau nu pot ajunge la un practician din alte motive, este acela că ședințele de Vindecare Reconectivă se pot face și la distanță. Și, adesea, pacienții sesizează vindecarea imediat sau la scurt timp de la ședință.

Cum poți să afli despre Vindecarea Reconectivă?

Periodic, se organizează prezentări pentru publicul larg unde se explică într-un mod simplu și accesibil ce este Vindecarea Reconectivă și cum funcționează aceasta.

Reconectarea BMS

Apelând la Vindecarea Reconectivă și/sau la Reconectare vă oferiți posibilitatea de a evolua și posibilitatea de a vă optimiza viața.

Andra Ivanov



Tarancuta

Remedii populare

Leac analgezic și antiinflamator pentru boli ale gâtului - Se prepară un amestec din scoarță de Stejar și Flori de tei, luate în proporție de 2:1. Peste două linguri de amestec se toarnă 200 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze timp de 15 minute și se strecoară. Se administrează câte 100 ml infuzie, de două ori pe zi.



Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale