Terapii Naturiste

Leucemia

Leucemia este o boala a sangelui, manifestata prin cresterea haotica a numarului de leucocite. Din aceasta cauza ea este considerata ca fiind un cancer al sangelui, desi nu ar trebui sa fie asa. Are cele trei forme: leucemia mieloida cronica, leucemia limfatica cronica si, forma mai grava, leucemia acuta.

Ca si cauza subtila, avand in vedere ca sangele reprezinta emotiile si sentimentele, cauza clara a leucemiei este suferinta sufleteasca. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa-l rezolve cel care doreste sa se vindece de leucemie! Fara rezolvarea problemelor sufletesti, leucemia este dificil de vindecat. Ori, de multe ori, chiar aflarea vestii, a diagnosticului, poate bloca rezolvarea problemelor sufletesti.

Ce trebuie facut pentru vindecarea leucemiei:

  • rezolvarea problemelor sufletesti prin orice metoda;
  • din casa sa fie eliminate naftalina si orice substante impotriva insectelor, iar din alimentatie sa se elimine mancarurile reincalzite;
  • folosirea unuia din cele doua tratamente descrise mai jos (sau chiar amandoua, pentru ca nu se exclud).

Metoda Vanga

Bolnavul va bea un decoct (fiertura) din boabe de grau, porumb, ovaz, secara si mei. Obligatoriu, ele trebuie sa fie procurate din surse curate, netratate chimic. Din fiecare soi de graunte, se ia cate o lingura si se pune la fiert in circa 2 litri de apa, astfel ca la final, cand cerealele s-au inmuiat, sa ramana 1 litru de lichid. Se strecoara si se beau cate 2-3 pahare pe zi (nu neaparat inainte sau dupa mese), dimineata, la pranz si seara.

De asemenea, suplimentar, bolnavul va bea suc (nu ceai) din radacina de nalba de padure (Malva silvestri). La copii se poate adauga in alimente fructe de nalba de padure uscate si pisate.

Metoda Breuss

Sa se bea 1/4 litri/zi timp de 42 de zile sucurile de legume valabile si in cura totala de cancer (dar fara sa se posteasca). Sa amintim reteta:

  • 3/5 sfecla rosie;
  • 1/5 morcovi;
  • 1/5 bulb de telina;
  • putina ridiche neagra, mai ales coaja;
  • un cartof mic.

Exemplu: 300g sfecla rosie, 100g morcov, 100g bulb de telina, 50g ridiche neagra, un cartof mic cat un ou sau, daca nu este suportat, un ceai de coaja de cartofi baut rece. Se va mai consuma, suplimentar, ceai de salvie.

Si... sa nu uitati ca veselia poate vindeca multe :)

Firicel Ciarnau


CancerTarancuta

Remedii populare

Remediu sudorific pentru raceli - Se prepara un amestec din flori uscate si maruntite de tei si zmeur, luate in cantitati egale. Peste o lingura de amestec se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 15 minute si se strecoara. Se administreaza fierbinte, cate 100 ml infuzie, de 3-4 ori pe zi.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale