Terapii Naturiste

Leucemia

Leucemia este o boală a sângelui, manifestată prin creșterea haotică a numărului de leucocite. Din această cauză ea este considerată ca fiind un cancer al sângelui, deși nu ar trebui să fie așa. Are cele trei forme: leucemia mieloidă cronică, leucemia limfatică cronică și, forma mai gravă, leucemia acută.

Ca și cauză subtilă, având în vedere că sângele reprezintă emoțiile și sentimentele, cauza clară a leucemiei este suferința sufletească. Acesta este primul lucru pe care trebuie să-l rezolve cel care dorește să se vindece de leucemie! Fără rezolvarea problemelor sufletești, leucemia este dificil de vindecat. Ori, de multe ori, chiar aflarea veștii, a diagnosticului, poate bloca rezolvarea problemelor sufletești.

Leucemia

Gânduri despre leucemie

Având în vedere că leucemia este boala suprapopulării sângelui cu globule albe în detrimentul globulelor roșii, iar globulele albe au un rol de apărare în organism, eu cred că această boală este cea a autoapărării energetice. Este vorba de o dereglare a funcțiilor de autoapărare energetică: o hipo sau hiperactivitate. Cazurile mai frecvente sunt cele de hipoactivitate, dar nu sunt singurele. Iar cauza spirituală a acestora pornește de la ideea că "nu am de ce să mă protejez/feresc", înțeleasă într-un mod nesănătos.

Aceste persoane cred că nimeni nu poate să aibă pretenții față de persoana lor: față de gândurile și sentimentele lor, față de ritmul de dezvoltare a individualității lor. Ori nu se protejează deloc de influențele exterioare, aruncând cumva această sarcină pe umerii globulelor albe, ori se protejează prea tare (de exemplu, frasinii din zodiacul arboricol), îndrumările ghizilor spirituali neajungând la ei. În ambele cazuri se dereglează sistemul imunitar al organismului. În primul caz, se produce o cantitate imensă de globule albe, dar fără folos: acestea n-au cum să apere persoana de influențele negative, venite din afară, sarcina această având-o câmpurile energetico-informaționale. Aceste globule albe luptă cu un dușman nevăzut, aflat într-o altă dimensiune.

Cea mai mare problemă este că acest om n-are un sistem de valori bine determinat, lăsându-se pradă influențelor spirituale de toate felurile: cele valoroase se amestecă cu cele fără valoare, chiar și cu cele dăunătoare, fără că această persoană să poată face deosebirea dintre acestea. În al doilea caz, persoana se umple cu un orgoliu datorat stabilității sale emoționale, acest orgoliu fiind pârghia care declanșează producerea surplusului nesănătos de globule albe, ducând spre pierzania ființei sale.

Fülöp László

Plus! Metode de vindecare

Metoda Vanga

Bolnavul va bea un decoct (fiertură) din boabe de grâu, porumb, ovăz, secară și mei. Obligatoriu, ele trebuie să fie procurate din surse curate, netratate chimic. Din fiecare soi de grăunțe, se ia câte o lingură și se pune la fiert în circa 2 litri de apă, astfel că la final, când cerealele s-au înmuiat, să rămână 1 litru de lichid. Se strecoară și se beau câte 2-3 pahare pe zi (nu neapărat înainte sau după mese), dimineața, la prânz și seara.

De asemenea, suplimentar, bolnavul va bea suc (nu ceai) din rădăcină de nalbă de pădure (Malva silvestri). La copii se poate adăuga în alimente fructe de nalbă de pădure uscate și pisate.

Metoda Breuss

Aceeaşi metodă a lui Rudolf Breuss, cura totală pentru cancer, se pare că funcţionează şi în cazul leucemiei.

Ce trebuie făcut pentru vindecarea leucemiei:

  • rezolvarea problemelor sufletești prin orice metodă;
  • din casă să fie eliminate naftalina și orice substanțe împotriva insectelor, iar din alimentație să se elimine mâncărurile reîncălzite;
  • folosirea unuia din cele două tratamente amintite (sau chiar amandouă, pentru că nu se exclud).

Și... să nu uitați că veselia poate vindeca multe! :)Doctor

Sfaturi diverse

Castravetele este, probabil, cel mai bun diuretic natural. Conține peste 40 % potasiu, 20 % fosfor, 10 % sodiu, clor și multe altele. Datorită procentului mare de siliciu și sulf, favorizează creșterea și întreținerea părului, întărirea unghiilor. Un bun remediu în oscilațiile de tensiune datorită procentului ridicat de potasiu.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale