Terapii Naturiste

Despre Catalogul terapeuţilor

Catalogul terapeuţilor de la Terapii Naturiste se doreşte a fi un ajutor pentru cei ce caută un terapeut, un tratament naturist pentru sănătatea lor.

Daca sunteţi specialist în terapii complementare, terapii naturiste, medicină alternativă sau medicină populară, dacă aveţi un cabinet, aici aveţi ocazia de a vă face cunoscute serviciile pe care le oferiţi, înscriindu-vă în Catalogul terapeuţilor fără niciun cost.

Puteţi să vă oferiţi serviciile, indicând cabinetul, descriind metodele de tratament şi facilităţile oferite. Aveţi ocazia să vă faceţi cunoscute serviciile pe internet în mod gratuit, să fiţi găsit de către eventualii pacienţi.

Înscrierea în Catalog este gratuită.

În cazul în care doriţi să aveţi în plus din pagina dumneavoastră din Catalog un link şi/sau un banner cu link spre paginile dumneavoastră web atunci, se consideră reclamă şi se plăteşte o taxă de 200 lei/an.

Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi în Catalogul terapeuţilor oferind date cât mai exacte şi utile despre activitatea dumneavoastră, astfel încât eventualii pacienţi să vă gasească uşor şi să vă aleagă din listă în funcţie de ceea ce au nevoie. În funcţie de cât de multe informaţii oferiţi, cât de exacte şi de utile precum şi cât de bine ştiţi să vă prezentaţi serviciile, aveţi şanse mai mari să fiţi căutat de către clienţi.

Înscriindu-vă în Catalogul terapeuţilor, sunteţi de acord cu publicarea online în scopuri publicitare a datelor cu caracter personal.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

ArmonieDoctor

Sfaturi diverse

Orezul dispune de proteine superioare in comparatie cu alte cereale. Are avantajul asimilarii aproape in intregime: 100 g orez aduc cca. 350 calorii. Este unul din alimentele cu continut foarte scazut de sodiu, indicat in bolile cardio-renale. Pentru cei aflati in perioada de trecere spre hrana vie, e bine sa retina faptul ca proportia de orez (fiert la foc domol) este de o cana la 3-4 cani de apa in clocot.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale