Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Iasi

Adam Evelina

Calificarea
Medic
Domeniile de competenţă
Biorezonanta, Api-fitoterapie, Nutritie, Sacroterapie, Ayurveda.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Medic medicina generala, Competenta api-fitoterapie, Competenta biorezonanta.
Amănunte despre serviciile oferite
Consultatii complete pentru stabilirea tabloului diagnostic, recomandari tratamente naturiste, stabilire scheme de tratament, monitorizare pacient pana la realizarea vindecarii complete. Utilizarea aparaturii inovatoare de biorezonanta si a aparaturii de scanare electro-dermica in vederea stabilirii diagnosticului corect si complet. Sustinerea morala a pacientului in procesul de vindecare.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Str. G-ral Berthelot 10, Copou, Iasi
Telefon
0232248604

Mesaj pentru Adam Evelina


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 12 suma numerelor 2 şi 2.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilorTarancuta

Remedii populare

Tuse persistentă la copii - Se fierb într-un litru de apă un cartof, o Ceapă mare și un Măr, până ce apa se reduce la jumătate. Se da copilului din această fiertură, câte o linguriță, de trei ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale