Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Cluj

Alina Dicu

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Reiki, Theta Healing, terapia cu ingeri, seminarii, meditatii, regresii, terapii naturiste, meloterapie, aromaterapie.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Doctor in Medicina Alternativa si Complementara Grand Master Reiki Practician Theta Healing Radiestezist inforenergetician Master Karuna Reiki Master Shamballa Healing System Master Gendai Preot in Ordinul lui Melchizedek.
Amănunte despre serviciile oferite
Indepartarea energiilor negative din aura pacientului; eliminarea blocajelor de orice fel; echilibrarea energetica; terapia tuturor corpurilor: fizic, mental, emotional si spiritual; terapia chakrelor; refacerea sufletului; identificarea cauzelor care au condus la aparitia bolii sau care au generat o anumita suferinta; dezlegari; vindecarea efectelor karmice; protectie PSI (parapsihologica); consiliere spirituala; eliminarea stresului, anxietatii si a frustrarii; eliminarea durerilor sufletesti; echilibru mental, emotional si spiritual; detoxifierea organismului; cresterea constientei de sine; cresterea increderii in sine; cresterea stimei de sine; amplificarea intuitiei si a creativitatii; schimbarea atitudinii si a comportamentelor daunatoare; dezvaluirea propriului potential; eliberarea de trecut.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Cluj-Napoca, str. Valea Garbaului, nr. 41, bloc Fontana, scara 2, ap. 38
Telefon
0731114765

Mesaj pentru Alina Dicu

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 19 pe 6 şi apoi să adunaţi pe 8.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac analgezic si antiinflamator pentru boli ale gatului - Se prepara un amestec din scoarta de stejar si flori de tei, luate in proportie de 2:1. Peste doua linguri de amestec se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de 15 minute si se strecoara. Se administreaza cate 100 ml infuzie, de doua ori pe zi.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale