Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Iasi

Andrei Catalin Enuta

Calificarea
Nutritionist
Domeniile de competenţă
Nutritie, Fitoterapie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Nutritionist, Autorizatie de libera practica Terapeut in terapii complementare. Inscris in Uniunea Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa.
Amănunte despre serviciile oferite
Competente in Nutritie si Fitoterapie. Fitoterapie.
- Tratamente fitoterapice pentru: Alergii si astm cu regim alimentar si produse fitoterapie.
- Afectiuni cardiologie si cardiovascular (ateroscleroza, coronaropatii, Hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica).
- Afectiuni hepatice - hepatite virale (A, B, C, D), steatoza hepatica, cancer hepatic, ciroza hepatica, afectiuni vezica biliara calculi biliari, colecistita.
- Afectiunile sistemului digestiv: gastrita acida si anacida, reflux gastroesofagian, colita, constipatie, enterocolita, Boala Chron, Ulcer gastroduodenal, Helicobacter Pylori, Cancer gastric, sindromul colonului iritabil.
- Afectiuni renale: calculi renali (litiaza renala), insuficienta renala cronica
- Diabet zaharat (tip 2) sau diabet infantil (tip 1)
- Tratament dislipidemii si hipercolesterolemie
- Tratament complex anticancer
- Tratament hiperuricemii
- Sustinatoare de efort pentru sportivi
- Nutritie. Consiliere nutritionala pentru imbunatatirea calitatii vietii, pentru o viata sanatoasa, sfaturi pentru prevenirea aparitiei anumitor boli avand in vedere ca 90 procente din boli provin din alimentatie necorelata cu nevoile reale ale organismului uman.
- Recomandari de suplimente nutritive naturale pentru corectarea carentelor sau pentru îmbunatatirea performantelor fizice/psihice.
- Recomandari pentru regim alimentar adecvat in afectiunile cardiovasculare, hepatice, renale, intestinale, diabet, stimularea imunitatii etc.
- Onco-nutritie regim alimentar pentru pacientii oncologici, cu tumori maligne.
- Recomandari si consiliere nutritie pentru pacienti.
- Sustinere cu cele mai noi tratamente antineoplazice de la producatori internationali.
- Nutritia in afectiuni alergice, astm alergic, alergii alimentare mediate IgG si IgE.
- Scaderea sau cresterea greutatii corporale echilibrat si fiziologic prin diete personalizate in functie de varsta, inaltime, greutatea actuala, posibilele afectiuni, activitatea fizica si intelectuala.
- Sprijin si motivare in scopul obtinerii greutatii dorite.
- Diferentierea între alimentele sanatoase si cele ce trebuie evitate.
- Urmarirea pe termen lung a statusului nutritional in vederea atingerii obiectivului dorit.
- Tipuri de alimentatie personalizata, meniu personalizat – Suplimentarea nutritionala.
- Va oferim recomandari in urmatoarele: Alimentatia in Alergiile alimentare Alimentatia in Astm, rinita alergica Alimentatia copiilor si adolescentilor Alimentatia sportivilor Alimentatia in sarcina si alaptare Alimentatia batranilor Alimentatia rationala în colectivitati Alimentatia în diferite boli Intocmirea meniurilor Principiile alimentare si valoarea nutritivaNutritie sportiva: Alimentatia sportivilor, alcatuirea dietelor la sportivi Suplimentarea efortului.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Iasi, str. General Berthelot, nr. 10, et. 1, cam. 4
Telefon
0757257799

Mesaj pentru Andrei Catalin Enuta


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 suma numerelor 1 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Leac pentru agitație nervoasă și iritabilitate mărită - Se prepară un amestec din plante uscate și mărunțite de Mentă, rădăcini de Valeriană și conuri de Hamei, luate în proporție de 2:1:1 (două linguri din prima plantă și câte una din celelalte). Peste o lingură de amestec se toarnă 400 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze până se răcește și se strecoară. Se administrează câte 200 ml de infuzie, de două ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale