Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Arpad Serghei Dobre

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Tehnici Jose Silva, tehnici de eliberare emotionala, EFT.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Cursuri EFT: intiere si avansat Curs Silva Ultramind Healing.
Amănunte despre serviciile oferite
Am experienta in terapie directa si la distanta prin transfer de bioenergie, accelerarea vindecarii afectiunilor acute si a celor cronice, inclusiv prin tehnici de eliberare emotionala (EFT). Am rezultate foarte bune in rarirea atacurilor de panica din timpul noptii, ameliorarea calitatii somnului, normalizarea functiei renale, respiratorii, cardiace, digestive, mobilitatea incheieturilor.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Aleea Gornesti nr 3, sector 4, Bucuresti
Telefon
0723320596

Mesaj pentru Arpad Serghei Dobre


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 2, 2 şi 9.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Boli de rinichi - Vanga recomandă ca o dată pe săptămână bolnavul să se hrănească, exclusiv, cu Grâu fiert și să bea apa în care a fiert grâul.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale