Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Valcea

Bisu Ion

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Chiropractica, reiki, masaj terapeutic, gimnastica de recuperare, nutritie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Curs de Initiere in Metoda Usui Reiki de reinnoire a energiei vietii, Londra, 2007 Certificat – Alimentatie sanatoasa si diete speciale, High Speed Training, Londra, 2007 Certificat - Tehnician Maseur, Modul Masaj Terapeutic si Gimnastica de Recuperare, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice Romania, 2017 Diploma, Maestru Extrasenzorial, Fundatia de Terapii Complementare
Amănunte despre serviciile oferite
Terapia cu laser Chiropractica pentru tratarea durerilor Masaj terapeutic Masaj 3D High Definition Magentoterapie Terapia Reiki Rezonanta cuantica - cunoasterea sanatatii.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Medterapy - Centru de terapii alternative, Strada G-ral Magheru, Nr. 12, Bl. S2, Sc. A, parter, Ramnicu Valcea
Telefon
0746688523

Mesaj pentru Bisu Ion


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 pe 9 şi apoi să adunaţi pe 8.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilorTarancuta

Remedii populare

Leac pentru agitație nervoasă și iritabilitate mărită - Se prepară un amestec din plante uscate și mărunțite de Mentă, rădăcini de Valeriană și conuri de Hamei, luate în proporție de 2:1:1 (două linguri din prima plantă și câte una din celelalte). Peste o lingură de amestec se toarnă 400 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze până se răcește și se strecoară. Se administrează câte 200 ml de infuzie, de două ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale