Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Valcea

Bisu Ion

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Chiropractica, reiki, masaj terapeutic, gimnastica de recuperare, nutritie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Curs de Initiere in Metoda Usui Reiki de reinnoire a energiei vietii, Londra, 2007 Certificat – Alimentatie sanatoasa si diete speciale, High Speed Training, Londra, 2007 Certificat - Tehnician Maseur, Modul Masaj Terapeutic si Gimnastica de Recuperare, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice Romania, 2017 Diploma, Maestru Extrasenzorial, Fundatia de Terapii Complementare
Amănunte despre serviciile oferite
Terapia cu laser Chiropractica pentru tratarea durerilor Masaj terapeutic Masaj 3D High Definition Magentoterapie Terapia Reiki Rezonanta cuantica - cunoasterea sanatatii.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Medterapy - Centru de terapii alternative, Strada G-ral Magheru, Nr. 12, Bl. S2, Sc. A, parter, Ramnicu Valcea
Telefon
0746688523

Mesaj pentru Bisu Ion


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 4, 7 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac pentru reglarea activitatii biliare - Peste o lingurita de radacini uscate si maruntite de papadie se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze cel putin o jumatate de ora si se strecoara. Se administreaza cate 50 ml infuzie, de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale