Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Vaslui

Bulete Mirela

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie Bowen
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Diploma acreditata de Academia de Bowen, Australia
Amănunte despre serviciile oferite
Terapia Bowen ajuta organismul sa isi identifice dezechilibrele, iar prin intermediul miscarilor delicate aplicate de terapeut, corpul isi gaseste forma cea mai potrivita de a se reechilibra sio de a reveni la matricea initiala. Necesita rabdare si respectarea unui minim de reguli de baza alimentare si aplicarea unor exercitii fizice intre sedinte, in functie de procedurile aplicate. Va astept cu drag sa ma contactati telefonic sau pe adresa de e-mail.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
La domiciliul pacientului.
Telefon
0743144307

Mesaj pentru Bulete Mirela

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 pe 5 şi apoi să adunaţi pe 7.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieDoctor

Sfaturi diverse

Sucul de rosii este foarte bogat in sodiu, calciu, potasiu, magneziu. De asemenea, contine foarte multe vitamine si enzime, cu conditia sa fie consumat crud. Prin fierbere devine foarte acid pentru organism, toate elementele continute deteriorandu-se mult.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale