Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Claudia Damoc

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Fitoterapeut, Nutritionist (teste intolerante alimentare), Reflexoterapeut, Auricoloterapeut, Iridiolog, masaj terapeutic, consultanț spirituala și energetica.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Atestate de Competenta la Nivel Mondial
Amănunte despre serviciile oferite
Centrul Terapii Borri - Bucuresti, zona Titan/Auchan, acest centru de terapii preventive si curative, este o mana lunga a scolii de medicina alternativa si complementara, care pregateste terapeuti sinceri si competenti, si, care vor sa ajute oamenii sa se bucure de viata si sa redescopere adevaratul sens al vietii intr-o lume plina de crize si nemultumiri. A sta bine cu tin in interior este lucrul cel mai important!
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Titan/Auchan cu posibilitatea la domiciliul pacientului.
Telefon
0747603579

Mesaj pentru Claudia Damoc


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 19 pe 1 şi apoi să adunaţi pe 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Răni care se vindecă greu - Se fierb 3 crenguțe de Tătăneasă într-un litru de apă, până ce scade apa la jumătate. După ce se strecoară se spală rana cu lichidul obținut.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale