Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Cluj

Corfariu Oana

Calificarea
Medic
Domeniile de competenţă
Medicina naturista, consiliere nutritie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Facultatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca, competenta de apifitoterapie recunoscuta de Ministerul Sanatatii, diploma de formator
Amănunte despre serviciile oferite
In urma experientei de peste 13 ani in domeniul medicinii naturiste, recomand cele mai eficiente remedii de pe piata,care au dat cele mai bune si mai durabile rezultate. Identific organele cele mai afectate din organism si ofer consiliere in nutritie stabilind remediile si alimentele cele mai potrivite pentru remedierea lor si pentru ajustarea greutatii corporale (daca este cazul).
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Cluj-Napoca, Str. Petofi Sandor, nr. 16
Telefon
0754045126

Mesaj pentru Corfariu Oana


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 17 pe 1 şi apoi să adunaţi pe 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieDoctor

Sfaturi diverse

Cobaltul este, de asemenea, un oligoelement esential. Este raspandit in intregul organism. In cantitati mai mari se afla in ficat, rinichi, cord si vasele sangvine. In organism, calea cea mai normala de patrundere este alimentatia. Cel mai important in acest proces este consumul de lapte crud, proaspat muls. Se intalneste in spanac, varza si alge. Alaturi de fier si cupru, cobaltul intervine direct in procesul de formare a hematiilor. Un rol important in mentinerea integritatii sistemului nervos si, indeosebi, a celui vegetativ-simpatic. Intervine direct in procesul de crestere al organismului. Lipsa cobaltului in organism favorizeaza aparitia anemiei pernicioase. Alimentatia vie, echilibrata si variata, mentine o sanatate perfecta, fara nici un fel de medicamente, la copii, adulti si varstnici.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale