Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Cluj

Corfariu Oana

Calificarea
Medic
Domeniile de competenţă
Medicina naturista, consiliere nutritie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Facultatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca, competenta de apifitoterapie recunoscuta de Ministerul Sanatatii, diploma de formator
Amănunte despre serviciile oferite
In urma experientei de peste 13 ani in domeniul medicinii naturiste, recomand cele mai eficiente remedii de pe piata,care au dat cele mai bune si mai durabile rezultate. Identific organele cele mai afectate din organism si ofer consiliere in nutritie stabilind remediile si alimentele cele mai potrivite pentru remedierea lor si pentru ajustarea greutatii corporale (daca este cazul).
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Cluj-Napoca, Str. Petofi Sandor, nr. 16
Telefon
0754045126

Mesaj pentru Corfariu Oana

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 17 suma numerelor 5 şi 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieTarancuta

Remedii populare

Tuse persistenta la copii - Se fierb intr-un litru de apa un cartof, o ceapa mare si un mar, pana ce apa se reduce la jumatate. Se da copilului din aceasta fiertura, cate o lingurita, de trei ori pe zi.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale