Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Cristina Ofelia Stoenescu

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Original Feelin Touch, Biodinamica craniosacrala, Tehnica Pranica, Evaluarea starii de sanatate, detoxifiere holistica, reflexoterapie, evolutie personala si spirituala
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Tehnician maseur, psihoterapie holistica Brazilia, biodinamica craniosacrala, Cura pranica, Original feeling Touch, consilier detoxifiere s.a.
Amănunte despre serviciile oferite
Evaluarea starii de sanatate, detoxifiere naturala a intregului organism OFT Biodinamica craniosacrala, evolutie personala prin autocunoastere si armonizare interioara.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, B-dul Nicolae Balcescu nr.5, bl.Dunarea, sc.B, et.6, ap.45, interfon 45
Telefon
0722926681

Mesaj pentru Cristina Ofelia Stoenescu


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 19 pe 9 şi apoi să adunaţi pe 9.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Expectorante - Se prepara un amestec din plante uscate si maruntite de nalba mare, frunze de podbal si sovarf, luate in proportie de 2:1:1. Peste o lingura de amestec se toarna 400 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze pana se raceste si se strecoara. Se administreaza cate 100 ml infuzie calduta de 3-4 ori pe zi, dupa masa. Peste o lingurita de frunze uscate si maruntite de patlagina se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de o ora si se strecoara. Se administreaza cate o lingura de infuzie, de 3-4 ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale