Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Constanta

Cumpanici Daniela

Calificarea
Psiholog
Domeniile de competenţă
Terapie florala Bach, terapie Reiki, terapie Theta Healing, reflexoterapie.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Licentiata in Sociologie-Psihologie; acreditata in terapia florala Bach de catre Institutul Bach Centre (Marea Britanie); certificat de formator; certificat terapie Theta Healing; Maestru Reiki in 8 sisteme; diploma pentru reflexoterapie.
Amănunte despre serviciile oferite
Sedinte terapie florala Bach pentru vindecarea traumelor emotionale. Sedinte de terapie Reiki pentru echilibrare energetica. Sedinte de terapie Theta Healing pentru vindecare emotionala. Reflexoterapie.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Telefon
0743237785

Mesaj pentru Cumpanici Daniela


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 7, 3 şi 7.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Propolisul in afectiunile respiratorii - Se cumpara de la piata un bastonas de propolis solid, din care se ia o farama cat o gamalie de chibrit, care se lipeste in adancitura dintre masele, seara, la culcare. Propolisul se dizolva lent, este preluat de saliva si astfel se face ungerea intregii zone afectate.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale