Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Maramures

Daniel Sfatcau

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Iridiologie, fitoterapie Salus-Schoenenberger, Terapie cu minerale Dr.Schussler, Terapie cu enzime Dr. Wolz Zell, Hirudoterapie, Biofotonica & Biorezonanta, Terapie prin lumina (vindecare de necunoastere), Infoenergetician - Radiestezist.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Biofotonica & Biorezonanta + Terapia Prin Lumina(F.A.-nr.00424368), Iridiologie + Phytotherapi + Terapie cu minerale + Terapia cu enzime (F.A-nr.65396-Passau), Hirudoterapie(Seremet CO), Inforenergetica (Fundatia de Inforenergetica"Sf.Apostol Andrei")
Amănunte despre serviciile oferite
Inlaturarea dependentei de medicamente obtimute prin sinteza. Tratarea unor afectiuni care sunt "catalogate" ca fiind incurabile.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Str.Moldovei, Bl. 13, Sc.B, Ap.20, Baia-Mare, Jud. Maramures
Telefon
0318173774

Mesaj pentru Daniel Sfatcau


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 suma numerelor 4 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Expectorante - Se prepară un amestec din plante uscate și mărunțite de Nalbă mare, frunze de Podbal și Şovârf, luate în proporție de 2:1:1. Peste o lingură de amestec se toarnă 400 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze până se răcește și se strecoară. Se administrează câte 100 ml infuzie călduță de 3-4 ori pe zi, după masă. Peste o linguriță de frunze uscate și mărunțite de Pătlagină se toarnă 200 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze timp de o oră și se strecoară. Se administrează câte o lingură de infuzie, de 3-4 ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale