Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Harghita

Deak Klara

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Fitoterapie, terapeuta de detoxifiere Joalis, lector Joalis
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Autorizatie, certificat, diploma
Amănunte despre serviciile oferite
Detoxifierea cu preparate informaionale Joalis, dupa o evaluare a sanatatii organismului cu aparatul de electroacupunctura Salvia. Instruirea terapeutiilor in domeniul metodei de detoxifiere controlata si dirijata. Distribuirea aparatelor de electroacupunctura Salvia, Acucomb si software EAV pentru evaluarea starii organismului.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Lazarea, nr. 1149, judetul Harghita
Telefon
0744781551

Mesaj pentru Deak Klara


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 pe 1 şi apoi să adunaţi pe 3.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Remediu sudorific pentru răceli - Se prepară un amestec din flori uscate și mărunțite de Tei și Zmeur, luate în cantități egale. Peste o lingură de amestec se toarnă 200 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze timp de 15 minute și se strecoară. Se administrează fierbinte, câte 100 ml infuzie, de 3-4 ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale