Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Diana Palita

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapia Bowen (Bowtech), Remedii florale Bach, Reflexoterapie, Masaj terapeutic, Biodinamica cranio-sacrala integrata.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Diploma Bowtech emisa de Academia Bowtech din Australia, Diploma Tehnician Maseur emisa de Ministerul Muncii, Certificat de particpare curs Remedii Florale Bach emis de Bach Centre Anglia, Certificat de participare curs Biodinamica cranio-sacrala integrata, Diploma de Licenta ASE Bucuresti
Amănunte despre serviciile oferite
Autovindecare si relaxare cu ajutorul terapiei Bowen cu rezultate exceptionale. Echilibru si armonie emotionala prin remediile florale Bach. Eliberarea blocajelor si traumelor prin terapia cranio-sacrala.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, Zona Timpuri Noi - Nerva Traian
Telefon
0785088301

Mesaj pentru Diana Palita


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 9 şi 5 apoi să scădeţi 5.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Tumoare (în corp) - Se amestecă fagure de ceară de albine cu țuică și Pelin pisat, până se obține consistenţa unui terci subțire. Se unge cu acest amestec locul bolnav, se bandajează cu un tifon curat și se lasă astfel peste noapte. Procedura se repetă până la dispariția tumorii.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale