Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Ilfov

Elena Nastase

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Vindecare Pranica, Reiki, Terapie Florala (scoala Andreas Korte), Biorezonanta, Terapie cu Lumina, Sunet si Culoare (scoala Andreas Korte), Masaj, Reflexoterapie, Quantum Touch
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Pranic Healing nivel 4 - Institutul de Studii Interioare Manilla/Filipine, Maestru Reiki (Asociatia Reiki Usui Brasov, HLT (Terapie cu Lumina, Sunet si Culoare) - autorizatie pe Delph Illuminarium si First Help - scoala Andreas Korte PHI Essence; Terapeut in utilizarea esentelor de cristale, trandafiri, cactusi, ciuperci, orhidee, mamifere, florale clasice - Bach; Tehnician Maseor, Tehnician aparatura electromedicala.absolvent cursuri Quantum Touch (tehnica lui Richard Gordon); cursuri de tehnici Vindecare prin Gandire -scoala lui Gavril Bucher.
Amănunte despre serviciile oferite
- Ajutam prin diverse tehnici energetice sa aducem starea de echilibru in corpul energetic pentru recapatarea starii de sanatate a corpului fizic
- cursuri/initieri Reiki
- Masaj
- Reflexoterapie
- Teste pentru stabilirea sanatatii corpului uman prin Biorezonanta
- Terapie cu diverse aparate care folosesc undele electromagnetice (biorezonanta)
- Terapie cu esente florale
- Terapie cu lumina, sunet si culoare (HLT- proiectam vibratiile diverselor plante, planete pentru restartarea sistemului de autovindecare a omului).
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Str. Ciresului, nr 32 A
Telefon

Mesaj pentru Elena Nastase


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 14 pe 5 şi apoi să adunaţi pe 9.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Doctor

Sfaturi diverse

Necesarul de iod pentru un adult este de la cca. 100 miligrame pe zi pentru femei și până la 130 miligrame pe zi pentru bărbați. În condiții fiziologice speciale - sarcina, alăptarea pruncului - nevoia de iod a organismului se ridică la 125-500 miligrame pe zi. Iodul se găsește în algele crescute în apa mării, în apa potabilă și ciuperci (cultivate sau crescute în flora spontană). Copiii născuți din mame care nu au primit în timpul sarcinii cantități suficiente de iod pot suferi de întârzieri în dezvoltarea fizică și mentală.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale