Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Ilfov

Elena Nastase

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Vindecare Pranica, Reiki, Terapie Florala (scoala Andreas Korte), Biorezonanta, Terapie cu Lumina, Sunet si Culoare (scoala Andreas Korte), Masaj, Reflexoterapie, Quantum Touch
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Pranic Healing nivel 4 - Institutul de Studii Interioare Manilla/Filipine, Maestru Reiki (Asociatia Reiki Usui Brasov, HLT (Terapie cu Lumina, Sunet si Culoare) - autorizatie pe Delph Illuminarium si First Help - scoala Andreas Korte PHI Essence; Terapeut in utilizarea esentelor de cristale, trandafiri, cactusi, ciuperci, orhidee, mamifere, florale clasice - Bach; Tehnician Maseor, Tehnician aparatura electromedicala.absolvent cursuri Quantum Touch (tehnica lui Richard Gordon); cursuri de tehnici Vindecare prin Gandire -scoala lui Gavril Bucher.
Amănunte despre serviciile oferite
- Ajutam prin diverse tehnici energetice sa aducem starea de echilibru in corpul energetic pentru recapatarea starii de sanatate a corpului fizic
- cursuri/initieri Reiki
- Masaj
- Reflexoterapie
- Teste pentru stabilirea sanatatii corpului uman prin Biorezonanta
- Terapie cu diverse aparate care folosesc undele electromagnetice (biorezonanta)
- Terapie cu esente florale
- Terapie cu lumina, sunet si culoare (HLT- proiectam vibratiile diverselor plante, planete pentru restartarea sistemului de autovindecare a omului).
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Str. Ciresului, nr 32 A
Telefon
0726301015

Mesaj pentru Elena Nastase


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 1, 9 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac pentru agitatie nervoasa si iritabilitate marita - Se prepara un amestec din plante uscate si maruntite de menta, radacini de valeriana si conuri de hamei, luate in proportie de 2:1:1 (doua linguri din prima planta si cate una din celelalte). Peste o lingura de amestec se toarna 400 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze pana se raceste si se strecoara. Se administreaza cate 200 ml de infuzie, de doua ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale