Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Brasov

Equilibru Psi

Calificarea
Psiholog
Domeniile de competenţă
Consiliere, psihoterapie si dezvoltare personala.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Consiliere psihologica - evaluarea si consilierea experientiala a copilului, adultului, cuplului si familie Psihoterapie experientiala si a unificarii centrata pe adult-copil-cuplu-familie Masterat in Meloterapie Certificarea noastra e acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania prin Codul Unic de Inregistrare 3BV4477.
Amănunte despre serviciile oferite
Valorile pe care am fundamentat Societatea Civila Profesionala de Psihologie Ceobanu, Benga, Moldovan, Bota-Rafiroiu si Cartis sunt reprezentate de echilibru, armonie, colaborare, bucurie si responsabilitate. Anii de studiu, formare, abilitare profesionala si experienta de pana acum le investim cu incredere in servicii de consiliere psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala, realizate in sedinte individuale sau de grup.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
EquilibruPsi - Societate civila profesionala de psihologie Ceobanu, Benga, Moldovan, Bota-Rafiroiu si Cartis
Brasov, str. Dr. Ion Ratiu, nr. 2
Telefon
0732162726

Mesaj pentru Equilibru Psi

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 19 pe 3 şi apoi să adunaţi pe 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieTarancuta

Remedii populare

Propolisul in afectiunile respiratorii - Se cumpara de la piata un bastonas de propolis solid, din care se ia o farama cat o gamalie de chibrit, care se lipeste in adancitura dintre masele, seara, la culcare. Propolisul se dizolva lent, este preluat de saliva si astfel se face ungerea intregii zone afectate.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale