Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Arad

Eva Farcas

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Tehnician medicina quantica, terapeut naturist, nutritionist.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Amănunte despre serviciile oferite
Experienta de mai bine de 20 de ani, participarea la nenumarate cursuri si conferinte, folosirea medicinii holistice, rezultatele minunate mi-au dat increderea sa merg mai departe. Ma intereseaza omul si nu analizele anterioare. Depistez cauzele reale ale problemelor de sanatate. Evaluarea o fac cu ajutorul aparatului de Biorezonanta SCIO. Problemele de sanatate le tratez cu mare atentie in special tinand cont de substratul emotional. Alimentatia conform grupelor sanguine nu este o dieta ci un obicei sanatos. Recomand solutii strict naturiste, urmaresc clientul pana la vindecare.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Arad, Bd. Revolutiei, nr. 64, ap. 13, in curte, langa mag. Pantoful Galben.
Telefon
0753020768

Mesaj pentru Eva Farcas


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 10 suma numerelor 1 şi 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Propolisul în afecțiunile respiratorii - Se cumpără de la piață un bastonaș de propolis solid, din care se ia o fărâmă cât o gămălie de chibrit, care se lipește în adâncitura dintre masele, seara, la culcare. Propolisul se dizolvă lent, este preluat de salivă și astfel se face ungerea întregii zone afectate.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale