Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Ghergu Niculae

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Reflexoterapie, masaj de relaxare, masaj japonez, masaj cu ventuze.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Diploma de reflexoterapie si masaj. Diploma de nutritie.
Amănunte despre serviciile oferite
Am facut cursurile de masaj si reflexoterapie la "asociatia sportiva malibu" sub indrumarea profesorului liviu bulus. Am facut cursurile de nutritie si fitoterapie la scoala de terapii complementare ANATECOR unde am avut privilegiul sa invat de la lectori cu inalta tinuta morala si profesionala. Amintesc cu placere de dr. Conferentiar Floarea Damaschin specialist in nutritie, conferentiar la Facultatea de medicina din Constanta, dl. Remus Tanase - terapeut in modelari holistice si presedinte al Scolii de terapii complementare ANATECOR, dl. Nicu Bulinete - specialist in energetica viului, acupunctura, terapia prin miscare, energetica plantelor, dna. Profesor Angela Beju - specialist in fitoterapie.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, Bd-ul Corneliu Coposu, nr 51, Bl 51, parter, ap. 4, sector 3.
Telefon
0766671103

Mesaj pentru Ghergu Niculae


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 12 pe 1 şi apoi să adunaţi pe 7.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Doctor

Sfaturi diverse

Orezul dispune de proteine superioare în comparație cu alte cereale. Are avantajul asimilării aproape în întregime: 100 g orez aduc cca. 350 calorii. Este unul din alimentele cu conținut foarte scăzut de sodiu, indicat în bolile cardio-renale. Pentru cei aflați în perioada de trecere spre hrană vie, e bine să rețină faptul că proporția de orez (fiert la foc domol) este de o cană la 3-4 căni de apă în clocot.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale