Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Hunedoara

Ionica Gherebean

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Kinetoterapie, Aromaterapie, Masaj Limfatic & Anticelulitic, Masaj Sportiv etc.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
In Romania urmatoarele competente si specializari sint atestate de Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale: Masaj Sportiv, Drenaj Limfatic si Anticelulitic, Masaj Terapeutic Kinetoterapie, Recuperare Boli Reumatice si Hemiplegie, Medicina Alternativa Generala.
Amănunte despre serviciile oferite
Medicina Alternativa Functionala. Ofera o gama complecta: Analiza meridianelor energetice & biorezonanta magnetica. Aceste analize computerizate de ultima generatie indica prin grafice starea actuala si imbalantele organelor interne si tratamente noninvazive: Electro-Acupunctura, Laser, Reflexo-terapia Bio-rezonanta Auriculo-terapia, Aroma-terapia si alte terapii naturale. Tinta acestor metode este Cauza problemei si implicit elimina Efectul dureros sau starea Emotionala care creaza Efectul. Aparatura Folosita este Atestata ISO Made in USA. Studiile si Experienta sint Atestate in USA si Europa.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Hateg, Str. Stadionului Nr. 20A, 335500
Telefon
0764199159

Mesaj pentru Ionica Gherebean


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 10 suma numerelor 2 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Propolisul în afecțiunile respiratorii - Se cumpără de la piață un bastonaș de propolis solid, din care se ia o fărâmă cât o gămălie de chibrit, care se lipește în adâncitura dintre masele, seara, la culcare. Propolisul se dizolvă lent, este preluat de salivă și astfel se face ungerea întregii zone afectate.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale