Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bihor

Lucian Ghita

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie Cranioscarala, Atingere Cunatica, Nutritie, Consiliere Psihoterapeutica
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Consilier pentru dezvoltare personala - (acreditat ANC, recunoscut Uniunea Europeana cod COR 242324). Tehnician Nutritionist - curs acreditat de Ministerul Muncii si Invatamantului cod COR 512232 Practician Terapie Craniosacrala (certificat).
Amănunte despre serviciile oferite
Cabinet de Terapii Naturiste si Alternative ofera urmatoarele servicii: Autovindecare a corpului atat la nivel fizic, mental cat si emotional, prin terapii naturiste fara efecte adverse care trateaza cauza nu simptomele. Terapie Craniosacrala si Atingere Cunatica. Plan Nutritional pentru: slabit, mentinere si crestere masa musculara la sportivi. Consiliere psihoterapeutica pentru dezvoltare personala. Masaj terapeutic cu pietre vulcanice calde.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Strada Mestesugarilor Nr.110 - Oradea
Telefon
0757214083

Mesaj pentru Lucian Ghita


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 9, 6 şi 7.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac pentru insomnie, palpitatii si agitatie nervoasa - Se prepara un amestec din plante uscate si maruntite de talpa-gastii, flori de paducel si radacini de valeriana, luate in cantitati egale. Peste o lingura de amestec se toarna 200 ml apa clocotita, se lasa sa se infuzeze timp de o ora si se strecoara. Infuzia se bea calduta, cate 50 ml de patru ori pe zi - inainte de mesele principale si inainte de somn.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.
tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale