Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bihor

Lucian Ghita

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie Cranioscarala, Atingere Cunatica, Nutritie, Consiliere Psihoterapeutica
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Consilier pentru dezvoltare personala - (acreditat ANC, recunoscut Uniunea Europeana cod COR 242324). Tehnician Nutritionist - curs acreditat de Ministerul Muncii si Invatamantului cod COR 512232 Practician Terapie Craniosacrala (certificat).
Amănunte despre serviciile oferite
Cabinet de Terapii Naturiste si Alternative ofera urmatoarele servicii: Autovindecare a corpului atat la nivel fizic, mental cat si emotional, prin terapii naturiste fara efecte adverse care trateaza cauza nu simptomele. Terapie Craniosacrala si Atingere Cunatica. Plan Nutritional pentru: slabit, mentinere si crestere masa musculara la sportivi. Consiliere psihoterapeutica pentru dezvoltare personala. Masaj terapeutic cu pietre vulcanice calde.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Strada Mestesugarilor Nr.110 - Oradea
Telefon
0757214083

Mesaj pentru Lucian Ghita


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 15 suma numerelor 2 şi 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Cum se previne gripă (sirop de ceapă) - Se curată cinci Cepe mari, se taie felii subțiri și se pun într-un castron, cu opt linguri de miere. Se lasă o zi și o noapte, amestecând cât se poate de des. Se lasă un sirop care se strecoară, se pune într-o sticlă cu dop și se ține la frigider. Doză: câte o linguriță, de trei-patru ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale