Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Cluj

Luminita Comsuta

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie energetica Prananadi
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Curs gradul I, II, II si Certificate aferente
Amănunte despre serviciile oferite
Prananadi - este o tehnica milenara care provine din Tibet prin care se cultiva sanatatea fizica, psihologica si spirituala, imbinand cunoasterea rationala si intelegerea intuitiva a energiilor corpului. Este mostenirea lasata de stramosi, in ceea ce priveste armonizarea cu fortele naturii si revenirea la practicile naturale, benefice si cunoscute de trup, minte si suflet. O tehnica energetica ce nu prezinta riscuri, este naturala si accesibila, si in acelasi timp o scoala spirituala.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Floresti, Florilor 36A - Cluj-Napoca
Alba Iulia - Centrul de sanatate "Apusenii Verzi"
Telefon
0754975175

Mesaj pentru Luminita Comsuta


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 2, 3 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Sinuzita - Se picură, în ambele nări, o dată pe zi, timp de 2-3 zile la rând, suc din rădăcină de Ciclamă sălbatică.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale