Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Sibiu

Marginean Alexandru

Calificarea
Nutritionist
Domeniile de competenţă
Nutritie
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Tehnician nutritionist Anatecor
Amănunte despre serviciile oferite
Consiliere nutritionala, evaluarea starii de sanatate cu aparatul de biorezonanta, programe personalizate pentru reechilibrarea organismului cu ajutorul alimentatiei. Lipsa de energie, greutate in exces sau redusa, dureri de cap, dureri de oase si articulatii, afectiuni ale pielii, alergii, hipo/hiper tensiune, dezechilibre hormonale, dificultate in a ramane insarcinata, dureri menstruale, balonare, constipatie sau imunitate scazuta. Vei afla cauzele dezechilibrelor si cum se pot remedia, prin recomandari personalizate. Rezultatele vorbesc mai tare decat cuvintele!
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Sibiu, Strada Lamaitei 1A, 557260
Telefon
0730148448

Mesaj pentru Marginean Alexandru


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 14 suma numerelor 1 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Doctor

Sfaturi diverse

Sucul de varză ajută la vindecarea ulcerelor, a constipaţiilor rebele, a erupțiilor și eczemelor; adăugarea de sare preparatelor din varză distruge vitaminele acesteia.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale