Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Matei Cornelia

Calificarea
Psiholog
Domeniile de competenţă
Asistenta medicala, psihologie generala, psihopedagogie, logopedie.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Scoala postliceala de 3 ani de asistente medicale, facultatea de psihologie, curs de logopedie
Amănunte despre serviciile oferite
Activez de 20 de ani in acest domeniu de activitate si am experienta foarte mare cu copii de toate varstele dar si cu adulti, in special familii care vin cu probleme de cuplu si de comportament al copiilor. Corectarea tulburarilor de limbaj, respectiv emiterea, consolidarea, diferentierea si automatizarea pronuntiei sunetelor eu le execut prin exercitiu, comunicare verbala, metoda fonetica analitico-sintetica, comparatie, pentru cei cu deficiente de auz folosesc probe nonverbale, probe bazate pe comportamentul practic - actional, pentru cei cu deficiente motorii, folosesc metode si probe combinate. Anamneza este deosebit de importanta pentru stabilirea momentului producerii deficientei si a cauzelor acesteia, pentru studiul evolutiei subiectului si al episoadelor mai importante din viata sa. In realizarea acestei forme voi avea discutii cu parintii, cu rudele, cu cei din anturajul subiectului si, evident, acolo unde este cazul, iau in considerare propriile sale relatari. Pe baza anamnezei pot marca traseele mai importante in dezvoltarea si regresul subiectului, caracteristicile favorabile sau mai putin favorabile de mediu. Dar sunt si alte metode folosite in defectologie si logopedie, care se iau in considerare de la caz la caz.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, Peleaga 43, sector 5
Telefon
0724900820

Mesaj pentru Matei Cornelia


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 suma numerelor 3 şi 3.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Propolisul în afecțiunile respiratorii - Se cumpără de la piață un bastonaș de propolis solid, din care se ia o fărâmă cât o gămălie de chibrit, care se lipește în adâncitura dintre masele, seara, la culcare. Propolisul se dizolvă lent, este preluat de salivă și astfel se face ungerea întregii zone afectate.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale