Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Constanta

Mihalea Bogdan

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapia Bowen
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Terapeut Bowen, acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia.
Amănunte despre serviciile oferite
Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica. Un tratament consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice, asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte usoara. De cele mai multe ori sunt necesare doar cateva sedinte de tratament pentru a rezolva afectiuni acute.Se adreseaza organismului la toate nivelurile: fizic, chimic, mental si emotional. Doar cateva dintre afectiunile in care Tehnica Bowen si-a dovedit eficacitatea sunt: probleme scheleto-musculare si articulare, afectiuni ale organelor interne, infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine, dezechilibre hormonale si emotionale, stres si oboseala cronica, migrene si dureri de cap, afectiuni respiratorii, bronsite si astm,boli ale sistemului imunitar, sechele dupa accidente vasculare, alergii, rinite, Enurezis, afectiuni neurologice si multe altele.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Telefon
0752157339

Mesaj pentru Mihalea Bogdan


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 2, 1 şi 6.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Boli de rinichi - Se fierb în 5 litri de apă o rădăcină de Mur. După ce apa a scăzut la jumătate se lasă să se răcească, se strecoară și se va bea din ea câte 100 gr de 3 ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale