Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Nela Dinu

Calificarea
Psiholog
Domeniile de competenţă
Reiki, Reflexologie, Masaj somatic, Acordaje Reiki, Numerologie, Terapia Intregului (sacro, psiho energo, materie).
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Diploma de Licenta in Psihologie, Maestru Reiki Traditional si Karuna 1 si 2, Diplome pentru masaje reflexogen si somatic.
Amănunte despre serviciile oferite
Metode de diagnosticare prin comunicare Suflet- Suflet si decodificare a mesajelor, pregatirea psihologica si eliminarea cauzelor afectiunilor, curatarea aurei si chakrelor, cuplarea cu energia neinformata, incarcarea fiecarei chakre si fiecarui camp, protectia.
Pacientul trebuie sa se programeze cu cel putin 3 zile inainte.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, Sos. Salaj, nr. 133, bl 55.
Telefon
0751820659

Mesaj pentru Nela Dinu


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 16 pe 9 şi apoi să adunaţi pe 4.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Doctor

Sfaturi diverse

Țelina exercită o acțiune calmantă asupra sistemului nervos. Este foarte bogată în vitamina E care protejează arterele, este antiinfecțioasă și, în plus, sub formă de suc dă rezultate excepționale în cura de slăbire.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale