Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Mures

Oltean Ioan

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Practician de baza de Reconnective Healing (vindecare reconectiva).
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Certificat aferent eliberat de The Reconnection LLC.
Amănunte despre serviciile oferite
Reconnective Healing (vindecare reconectiva) - se produce restabilirea unui echilibru fizic, mental, emotional, spiritual. Este metoda de vindecare in toate planurile, cu noi benzi de frecvente de vindecare prin Energie, Lumina si Informatie. Este un proces de evolutie, este o stare de constiinta. Vindecarea Reconectiva este o metoda care se practica fara atingerese recomanda tuturor persoanelor indiferent de vârsta. Se recomanda pâna la trei sedinte de Vindecare Reconectiva. Vindecarea Reconectiva ajuta oamenii sa obtina claritate si o stare spiritual energetica pozitiva, pentru a se reconecta mai bine cu ei insisi si pentru a atrage spre ei fericire, abundenta si implinire. Vindecarea, este un proces si nicidecum un punct terminus, dureaza pana la 6luni, un an.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
jud. Mures
Telefon
0766250914

Mesaj pentru Oltean Ioan


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 11 pe 5 şi apoi să adunaţi pe 5.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Remediu sudorific pentru răceli - Se prepară un amestec din flori uscate și mărunțite de Tei și Zmeur, luate în cantități egale. Peste o lingură de amestec se toarnă 200 ml apă clocotită, se lasă să se infuzeze timp de 15 minute și se strecoară. Se administrează fierbinte, câte 100 ml infuzie, de 3-4 ori pe zi.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale