Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Mures

Oltean Ioan

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Practician de baza de Reconnective Healing (vindecare reconectiva).
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Certificat aferent eliberat de The Reconnection LLC.
Amănunte despre serviciile oferite
Reconnective Healing (vindecare reconectiva) - se produce restabilirea unui echilibru fizic, mental, emotional, spiritual. Este metoda de vindecare in toate planurile, cu noi benzi de frecvente de vindecare prin Energie, Lumina si Informatie. Este un proces de evolutie, este o stare de constiinta. Vindecarea Reconectiva este o metoda care se practica fara atingerese recomanda tuturor persoanelor indiferent de vârsta. Se recomanda pâna la trei sedinte de Vindecare Reconectiva. Vindecarea Reconectiva ajuta oamenii sa obtina claritate si o stare spiritual energetica pozitiva, pentru a se reconecta mai bine cu ei insisi si pentru a atrage spre ei fericire, abundenta si implinire. Vindecarea, este un proces si nicidecum un punct terminus, dureaza pana la 6luni, un an.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
jud. Mures
Telefon
0766250914

Mesaj pentru Oltean Ioan


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 6, 8 şi 5.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Tarancuta

Remedii populare

Tuse la copii - Se amestecă 100 gr miere cu 100 gr unt proaspăt și conținutul unui pachețel de vanilie. Se dă copilului, din acest amestec, de trei ori pe zi, câte o linguriță. Dacă se folosește miere de Tei și se adaugă și 2 gălbenușuri proaspete efectul apare după primele 2-3 lingurițe. Atenție: dacă văd copiii cum preparați această rețeta vor mânca totul deodată că le place. Tusea se oprește în câteva ore, dar după 24 de ore vor tuși în continuare. Dați-le numai câte un pic cu lingurița și întindeți tratamentul pe mai multe zile și dacă nu mai tușesc. Este un emolient excelent.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale