Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Iasi

Pascariu Mihaela

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Vindecare Reconectiva & Reconectare, masaj limfatic, reflexogen, su jok curs I
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Level I/II/III seminar, Vindecare Reconectiva & Reconectare, curs I(c.1,2) de Su Jok Therapy, certificat de absolvire Tehnician Maseur Terapeutic, masaj reflexogen si limfatic.
Amănunte despre serviciile oferite
Practic Vindecare Reconectiva si Reconectare atat la cabinet cat si de la distanta; masaje (limfatic, reflexogen al talpii, mainii, fetei si coloanei vertebrale).
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Iasi, str. Prof. Paul Ion, nr. 12
Telefon
0742590684

Mesaj pentru Pascariu Mihaela

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 11 suma numerelor 5 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieDoctor

Sfaturi diverse

Soia contine substante care protejeaza ficatul de actiunile degradante ale diferitelor toxine, inclusiv a celor cu proprietati cancerigene. Prin consumul de soia in alimentatie, se micsoreaza nivelul colesterolului in sange, ceea ce previne atat scleroza cat si infarctul miocardic. Produsele de soia pot fi folosite in terapia complexa a arterosclerozei si a diabetului.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale