Terapii Naturiste

Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Pletea Carmen

Calificarea
Medic
Domeniile de competenţă
Instructor acreditat Theta Healing, terapeut Theta Healing, biodinamica craniosacrala, Access Bars, coach stil de viata, consultant produse naturiste.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Medic primar medicina generala, Certificare Theta Healing (Institutul Think SUA), certificat formator, certificat tehnician nutritionist, certificat biodinamica craniosacrala, certificat Access Bars.
Amănunte despre serviciile oferite
Terapia Theta Healing in cabinet privat si la distanta, organizare cursuri Theta Healing in Bucuresti si provincie, terapii personalizate, sesiuni de coaching.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Bucuresti, str.Cetatea de Balta, nr.1, bl.M24, sc.2, ap.40, sect.6
Telefon
0751194440

Mesaj pentru Pletea Carmen

Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 6 şi 9 apoi să scădeţi 5.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.
Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor

ArmonieTarancuta

Remedii populare

Leac contra durerilor de gat - Se fierbe o lingurita de seminte de ridichi si o lingura de miere intr-o jumatate de ceasca de otet. Adaugati apa pana ce taria otetului devine suportabila si faceti gargara de mai multe ori pe zi. Semintele de ridichi contin uleiuri eterice, bogate in sulf, si actioneaza ca un antibiotic natural.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale