Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Bucuresti

Simona Ionita

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Tratament personalizat in functie de nevoi. Combinarea lucrului la nivel energetic interconectat trup-minte-spirit-suflet pentru cele mai bune rezultate. Reiki, regresie, terapia iertarii, taierea legaturilor, samanism, drepturi munay-ki, interpretarea viselor, curatare si echilibrare. Terapiile se pot face si la distanta.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Terapeut cu experienta internationala (Cipru si Azerbaijan) Peru cu Alberto Villoldo Advance Pranic Healing Advance Shaman World si Medicine wheel - cu elevi ai lui Villoldo Holistic therapist - Cipru Regression therapist - Cipru MBA
Amănunte despre serviciile oferite
Participari la Body Mind and Spirit in Cipru si Romania, Ezotericfest Timisoara, Anatecor Arad, Women no limit Bucuresti.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Telefon
0737308882

Mesaj pentru Simona Ionita


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să scădeţi din 12 suma numerelor 4 şi 1.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Doctor

Sfaturi diverse

Din Cătină se prepară medicamente extrem de eficiente pentru tratarea diabetului, scăderea tensiunii. Este folosită în alimentație sub formă de suc, pastă, vin etc. Precauții: după ora 14 nu se consumă produse din cătină deoarece sunt mai excitante decât cafeaua, pe care o poate înlocui cu succes.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale