Terapii Naturiste


Catalogul terapeuţilor
Terapeuţi din Iasi

Udrea Ionela

Calificarea
Terapeut
Domeniile de competenţă
Terapie CranioSacrală.
Certificări, diplome, autorizaţii, cursuri
Nivel CST 1 și CST 2.
Amănunte despre serviciile oferite
Ce este Terapia CranioSacrala, metoda Upledger? Terapia CranioSacrala - consta intr-o serie de tehnici manuale blande care au ca scop intensificarea sistemului craniosacral, compus din membranele meningeale si lichidul cefalorahidian, care inconjoara si protejeaza creierul si maduva spinarii. Este bazata pe conceptul osteopatiei craniene si a studiilor stiintifice conduse de Dr. John Upledger D.O. (osteopat), care impreuna cu o echipa de medici, biochimisti si ingineri, a documentat stiintific fenomenul de miscare respiratorie craniana si functionarea sistemului craniosacral, asa cum l-a denumit el. Terapia CranioSacrala este o metoda de evaluare si corectie care stimuleaza procesul natural al corpului, de auto-corectie si insanatosire naturala, disipare a efectelor negative, intarirea rezistentei la imbolnavire, ajuta la alinarea durerii si are eficienta intr-o gama larga de probleme medicale asociate cu dureri si disfunctii.
Adresa cabinetului sau adresa de corespondenţă
Iasi, Str. Vitejilor Nr. 12-14
Telefon
0743412840

Mesaj pentru Udrea Ionela


Numele
Localitatea
E-mail
Telefon
Mesaj
Cod de verificare
Pentru ca acest mesaj să fie valid, vă rugăm să adunaţi numerele 3, 6 şi 2.
Rezultatul îl scrieţi în casetă:
Protecţia datelor Completând acest formular sunt de acord să-mi fie prelucrate şi folosite aceste date conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunt de acord cu termenii şi condiţiile. Prelucrăm datele dv. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, respectiv oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, printr-un email transmis în acest sens, vă exercitaţi dreptul de a solicita ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării.


Precizări importante

  • Terapeuţii din catalog s-au înscris voluntar şi îşi oferă serviciile pe propria răspundere.
  • Terapeutul a fost de acord să-şi publice online în acest Catalog datele cu caracter personal în scopuri publicitare.
  • Terapeuţii răspund pentru datele afişate în catalog. Terapii Naturiste şi Editura Fidelia nu sunt răspunzătoare pentru exactitatea datelor din catalog şi nici pentru rezultatele colaborării clientului cu terapeutul.
  • Clientul alege terapeutul şi apelează la serviciile sale pe propria răspundere.

Înscriere terapeuţi
» Sunt terapeut, doresc înscrierea în catalog
» Despre Catalogul terapeuţilor


Doctor

Sfaturi diverse

Din Cătină se prepară medicamente extrem de eficiente pentru tratarea diabetului, scăderea tensiunii. Este folosită în alimentație sub formă de suc, pastă, vin etc. Precauții: după ora 14 nu se consumă produse din cătină deoarece sunt mai excitante decât cafeaua, pe care o poate înlocui cu succes.Sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe TerapiiNaturiste.ro au doar scop informativ, nu sunt sfaturi medicale, nu sunt menite să înlocuiască recomandarea medicului. Utilizatorii își asumă toată responsabilitatea pentru aplicarea conținutului asupra lor.

tratament - terapie - naturist - reţete - sănătate - boala - medicina - alternativă - populară - catalog plante medicinale